e_blue_sky_a Emine_4166 hayırlısı olsun ben Bi 199u görsem o bile yetecek şimdilik zaman geçmiyor sanki
ladyax e_blue_sky_a inan nasıl geçiyor anlayamacaksın burda yazarlardı inanmazdım uygulamaya göre 108 günüm kaldı ama zorunlu sezeryan olacağım için 90 neredeyse çok çabuk geçiyor 🥹
Emine_4166 e_blue_sky_a banada gecmiyordu ne ara 99 oldu bilmiyorum hayirlisi olsun geciyor Allahın izniyle🤲😍
e_blue_sky_a ladyax geçmiş olsun. Şimdiden sezaryen olacağı belli öyleyse. Neden zorunlu sezaryen acaba umarım iyi olur hersey gönlünüzce…
ladyax e_blue_sky_a çok teşekkür ederim kalp kapakçıklarımda açıklık ve iki bacağımda da venöz yetmezliğim var bu nedenle normal doğum bir seçenek değil benim için maalesef
e_blue_sky_a ladyax geçmiş olsun. Benim ablamın da doğuştan kalp kapakçığı çökükmüş. Bilmiyorlarmış. Rahim de tersmiş. Yeğen de 4300 doğmuş normal doğum ile ablam nerdeyse ölmüş tekrar dirilmiş. Şimdi tıp ilerledi çok şükür herseye çözüm buluyor doktorlarımız
e_blue_sky_a Emine_4166 inşallah hepimizin geçsin hızla ve sağlıkla. Allah mutlu sağlıklı günler getirsin bize inşallah