Mekek 23 haftadaki ayaklarda ellerde ödem ve bel ağrısı çok kötü aynı durumu yaşayanlar nasıl bir çözüm buldular
1prensesannesi_ Mekek bnde 34 haftalık hamileyim aynı durum bende var ve çözüm bulamadım tuz yemiyorum yersem çok az kullanıyorum belimi de çok zorlamaya çalışıyorum bugün ev temziledim şimdi bel agrisindan duramıyorum 🥴😥
Bizimasalimiz Mekek 22 haftalığız hiç bir çözüm bulamadık. Ödemden heryerim şiş 37 numara ayaklarım 42 oldu ayakkabı giyemiyorum 🤦🏻♀️
1prensesannesi_ Gizemengin35 hiçbir fikrim yok canım artık zamanı gelse de doğsa diyorum senin için daha erken tabi yolun basindasin ikimize de çok geçmiş olsun 😥🤲🏻☺️
1prensesannesi_ Bizimasalimiz aynı canım artık ayakkabı giyesim bile yok ellerimi ayaklarımı bukemiyorum( kutletiyorum) oynatamiyorum hemen aciyorlar 😥
Meleyke123 Bende de aynı 27haftama keçtim son 1haftadır bacak kramplarımda ortaya çıktı bacağımı düz tutub bacak parmaklarımı tam öne bide tam arkaya yapınca keçiyor damarlarım düzleşiyor sanki ara sıra yapıorum ki gecə kram girmesin😐