glbyzgkhn Dün ister istemez sinirlerim bozuldu kızlar ve o saaten beri bebegim cok az haraket ediyor 19 haftaligiz sinirlenince haraket azalmasi normalmi
Medine_yasar05 glbyzgkhn cnm benimde tam tersi sinirlendigim gün sabaha kadar oda uyumuyor sanki karnimdan çıkacak gibi oluyor
Aykem glbyzgkhn bn 20 haftalığım benım bu haftalarda biraz hareket etti öncesi çok azdı belki 1-2 . Erken olabillir ondandır
glbyzgkhn Medine_yasar05 bende şaşırdım ya dün sinirlendigimden beri tek tük vuruyor aklıma takıldı Senin bebişinede maşallah sağlıkla gelsin♥️
Medine_yasar05 glbyzgkhn teşekkür ederim cnm ama demeki bebekten bebeğe değişiyor ama kimi az hareket ediyor demeki kimide çok
guzelanne01_ Medine_yasar05 benim oğlumda tam tersi mutluyken ben hareketi az olurdu Ama aşırı sinirlendiğimde aşırı ağladığımda karnımdan çıkacak sanardım,Resmen kendinimi üzecek neden arardım artık oynasın diye😍😂Resmen ikizler burcu oğlum ters
Nur001 Bende çok sinirlenince veya üzülünce özellikle ağlayınca kızım hareket etmiyor günde 10 kere hareket etmesi lazım canım