ebrarmom08 Cyla2014 7+1 iz 6nci haftadan beri mide bulantim var kalp atisi icin cuma gnu gidicez insallah duyariz 🙏
Adenbebek Bende 7+3 oldum 12 ıtıbarıyla :). Bende uyku halsizlik var ve ara ara gelen mide bulantısı özellikle arabalardaki koku beni rahatsız ediyor bugunlede onun dısında bir sıkıntı yok
Adenbebek Cyla2014 benim gittigim iki dr var ilki kalp atımını zararlı diye sadece gösteriyor dinletmiyordu ama dün diger doktoruma hittim sesinide dinledim çok şükür
Adenbebek Bende çok çok az bulantı oluyor bazen halsiLik ve uyku çok bazn sol kasık agrısı oluyor hatta gxen dr a gıttım sol kasıgım agrıdıgı için ama normalmiş bunların dısında bır sey yok
Milly93 Enesnazan8181 valla benim hamilelikten mi kaynaklı bilmiyorum ama normalde pek sevmediğim şeyler bile inanılmaz lezzetli geliyor tüm dünyayı yiyesim var ama bulantılardan bide kilodan ötürü dikkat etmeye çalışıyorum 🥰
Enesnazan8181 Milly93 ben hiçbir yemekten tat tuz alamıyorum yiyorum ama canım istemiyor içim almıyor zorla yiyorum 😔
Cleyi İlk kan testimi verdim kolum kaptı kızlar zor hareket ettiriyorum valla. Mutfağa girdiğim an kusma hissi geliyor çok fenayım. Bir de benim tansiyonum hep çok düşük sizlerin de öyle mi ?
annemsii 3 doktor değiştirdim kızlar ilk gittiğim yıllık izine gitti die bir başkasına göründüm zaten ilgili değildi onun dışında başka birine daha göründüm hastanenin en iyi doktoru die gittim ama eşim de bu sefer ona bir daha gitme diyor erkek doktor oldupu için ve bana 2 hafta sonra gel dedi napayım bilemedim