esraEb Kızlar ıslak mendil hangi markayı tercih ettiniz. Molfix izotonoik sulu ıslak mendil kullanan var mı, onu almayı düşünüyorum.
elifsen esraEb kimyasalı bol bir marka o. Baby turco veya sleppy en masumları. Yeni doğan içinde jokerin yeni doğan ıslak mendili olabilir
2131238222 esraEb uni baby yenidogan aldim biraz büyüdükten sonra da uni baby 6-12 ye geçerim ilk kızımda da kullandım başka ıslak mendiller hep alerji yapıyordu bezde net molfix bence
esraEb Mineberat genelde trendyoldan herkes iyi yorumlar yazmış. Bez hangisini kullandınız onda da molfix almayı düşünüyorum püre soft olan
esraEb elifsen ama gebe okulumdaki ebeler izotonik sulular daha iyi dedi ve sadece molfixte vardı. Diğer markalarda denk gelmedim . Söylediğiniz şey bez için de geçerli mi onda da molfix püre soft almaya karar vermiştim oysaki 😄
elifsen esraEb izotonik suya gelmeden önce asıl zararlı olanların içerikte olmaması en başta bakacağımız kriter. En masumları verdiğim markalar. Hiç kullanmak istemiyorum derseniz de temizleme pamukları alıp suyla ıslatıp kullanabilirsiniz onlar en temizi tabiki
esraEb elifsen ilk birkaç ay için pamuk aldım zaten. Sonrasına yatırım yapayım dedim ama yanıldım sanırım 🙈
elifsen Hiç bir bebek bezi de masum değil o yüzden fiyat performans bakın. En kimyasalı prima mesala ama en pahalısı da o. Fiyatına bakın sadece bezde
BBBA Ben kızımda unı baby ve molfix kullandım. Şuan bebeğime de unı baby aldım. Fiyat aralığı hangisi hesabıma geliyorsa onu alıyorum
esraEb BBBA bana da molfix mantıklı geldi ama işte herkes her şeyi kullandığı için ister istemez fikir farklılıkları oluyor. Nasıl karar vereceğim bilmiyorum 😤molfix in düz olanını mı kullandınız izotonik sulu olanı mı
esraEb 2131238222 unibaby ıslaklığı nasıl. Bi kez bim den aldım ev için aldım yani ayyy balkonum korkuluklarını siliyorum. İnanılmaz sulu sıkıyorum bi tanesini yarım çay bardağı su çıkıyro resmen
Eebb esraEb bır kutu yeni doğan sleepy aldım hır kutu da unıbaby yenıdoğan fırsat urununolarak ne bulduysam onu alıyorum
Eebb esraEb bana da söyledıler ama ne bılım denemeden bılemem bir de tek bır ürünle gıtmekte doğru gelmıyor bebeğin cildi alışmalı her zaman herşeyı bulamayız ki tabiki kimyasal parfümlü olmasın ama. Doğal olan herşeye alışmalı marka farketmemeli… illa alerjı ve pişik yaparsa değişirim
Serap-asel esraEb sanırım yeşil tam hatırlmıyorum hafta sonu hepsını çıkarım yerlestrcem sıfonyere gardropa felan 😀