_Ebru_ Kızlar merhaba Bursa’da hangi hekimlere gidiyorsunuz memnun musunuz? Muayene ücretleri ve doğum ücretleri nasıl? Şehir hastanesin de doğum yapıp memnun olan var mı?
mervemurat16 _Ebru_ ben medicana ya gidiyorum doğum sigortası yaptırdım muayenede 15 tl veriyorum Fatma hanım gayet memnunum
Ecengin _Ebru_ Ben Medicabil’de Merve Olgun’a gidiyorum en son muayene ücretine 700 ödedim. Doğum için de 10.000 diyorlar hayırlısı artık 34+3 teyiz
betulbeyaz _Ebru_ Bursa medicana Okan Özden’e gidiyorum aşşşşşırı memnunum 🙈 doğum sigortam var 24bindi hamileyken satın almıstık sampo sigorta diye geciyor
BrnAkyl Esentepe hastanesi neşe kaplan Karakaş memnunum doğum en son 12 bindi güncel fiyatı bilmiyorum
semadrd Aytekin1 nasıl ya 1 hafta önce 12 bin tlydi neden tekrar zam gelmiş daha önce de 9du 12 oldu şimdi yne 3 bin zam olmaz ki böyle 1 buçuk 2 hafta sonra doğum yapcam orda harun şimşek doktorum şok oldum pazartesi kontrolüm var son kez bende bir sorayım
Irem97- Riskli gebeyim perinatalog takipliyim Mehmet hocanın muayene ücreti 1000 tl doğum pembe mavide olcak 30 bin tl
minnakkraker Irem97- Mehmet Özgür Akkurt dimi doktorunuz ? Ben geçen gün muayene oldum sordum daha erken dedi bana doğum için fiyat vermedi ayrı ücret almıyor mu doğum için
Emineali23 Bugün sorduk 15 bin dedi aynı doktor neşe japlan Karakaş ve çok güzel ilhileniyor. Daha önce şehir hastahanesine gittim malesef doktor çok kalabalıktı ve hiç bilgi alamiyordum. Muayene ücreti de 600 aldi
Aytekin1 semadrd 15 i duyunca bende çok şaşırdım yeni zam gelmişti benim doğumumda ekimde o zamana kadar tekrar zam gelmez inşallah diyoruz.
Omrum2020- semadrd harun şimşek memnunmusunuz bende ona geçeceğim dogum fiyatlari uçtu esentepe en uygunu nerdeyse şuan
_Ebru_ semadrd Harun beyde arkadaşım doğum yapmış çok memnun tekrar ona gidiyor şimdi bence diğer hastanelere göre 15 bin fena değil. Pembe mavi özellikle pahalı maalesef.
Irem97- minnakkraker şöyle doğum zamanınız daha varsa fiyat vermiyorlar çünkü kurlardan dolayı hastane sürekli zam yapıyor erkenden fiyat vermemesinin sebebi bu
minnakkraker Irem97- zaten uygun bi fiyat beklemiyorum da 🤣 yine de merak ettim pembe mavi kendi doç druna 45bin fiyat vermişti. 29 olcam yarın canım plasentada yetmezlik var gelişim geriliği var
Belinay_duam Irem97- bende jimerde doğum yapcam salı günü 29 bin 500 doktorum DC Dr Mehmet Aral Atalay kliniği var muayene ücretine 1250 TL
Irem97- minnakkraker dahası erken kuzum fiyat vermesi için rabbim saflıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bende böbrek hastası olduğum için gelişim geriliği var bebişte kaç kilo kaç hafta geride
minnakkraker Irem97- amin canım çocuklarımızı bize bağışlasın Allah🤲 karnı iki hafta kol bacak üç hafta geri çıktı canım kilosu 958 gr senin kaç haftalık
Irem97- minnakkraker sakın sıkma canını kuzum herşey çok güzel olucak canım benim Mehmet hoca iyidir ne düşünüyor doğum için