busrasndl Kizlarr ikinci gebelikte karın daha erken belli oluyor diyorlar öyle mi geecekten sizin ne zaman cikmaya başladı ikinci gebelikte 😊
cevriye35_ busrasndl Bazen çok büyük gibi oluyor bazen yok oluyor anlamadım gitti 6. Aydan sonra istesende saklanmıyor 😂😂 7. Aya girdik biz normal gibi şuan 🤰
LamiyaCetinkaya busrasndl İlkinde 14. haftada hafiften çıkmıştı ama tabi dar giyinmedikçe belli olmuyordu dışarıdan. Şimdi 8+5 haftalık hamileyim bakalım bu ne zaman çıkacak 🥰
Ebus2045 busrasndl evet benim öyle oldu ilk hamileligimde son ayda hafif gobek vardı. Simdikinde 5 ten sonra çıktı şuan 7 ayligiz koca göbek oldum valla
-Minikalbim-1 Sbhtzmn benimde şu anda öyle de ilerleyen aylarda normale dönüyor mu göbek büyüne hızı böyle gidiyor mu acaba ya?
busrasndl cevriye35_ özellikle akşamları ekstra büyük oluyordu benim ilk gebeligimde 🤣kişiden kişiye göre de değişiyordur muhtemelen
cevriye35_ busrasndl Evet canım muhtemelen öyle herkesin karnı iç yapısı ve bebeği farklı sonuçta önemli olan sağlıkla dünyaya gelmeleri 😊
Feyzabeyoglu busrasndl evet ya 4 aylik hamileyim ama sanki dogurmak üzereyim gibi karnim var. Başından beri kocaman karnım
Haticengin17 Karın kaslari gevsedigi icin ikinci hemen belli oluyor.Yani kesinlikle evet tecrubeyle de sabit
gudmorningbeya busrasndl 13 de çıktı bu sefer diyecektim ama tamamen şişkinlikle alakalı çünkü bazı günler yok gibi oluyordu şu an 20 hafta diğer göbeğimle aynı boyutta bende bi fark olmadı çok göbeğim olmuyor benim yapısal sanırım😇