Ben kendimi bildim bileli hep var bende bazen dayanılmaz olduğu dönemler oldu çok uzun zaman çok acılar çektim ne kremler ne fitiller yaradı. Sonra bi akraba bi krem önerdi aldım hemen at kestanesi kremi her büyük abdest sonrası sürdüm anında ağrıyı kesti ve içeri itiyordum sanki hiç bişe yokmuş gibi oluyordu. Öyle kötüydü ki benden daha kötü kimse yaşamamıştır diye düşünüyorum. Annemde ve ailemde de var genetik sanırım bizde. Ama bu krem her yerde olan kremden değil sanırım içinde acı vs bişe yok masaj kremleri ile karıştırmayın. Bi dr varmış kendi yetiştirdiği ürünlerden kendi krem yapıyormuş. Ondan netten almıştım. Ama benim mucizemdir. Artık onu da kullanmıyorum geçti diyemem ama ağrı vs hiç yok afedersiniz çok açık ve uzun oldu ama ben çektim belki faydam olur diye söylemek istedim. Ama halilelikte kullanılır mı bilemm. Dr İbrahim yılmaz konyada. Ama ben alırken akrabamın ismini verip alabilmiştim muayene etmediği kimseye satış yapmıyorlardı. O yüzden bi araştırıp bakın isterseniz. Bu arada kuzenlerime de önerdim onlarda memnun kaldıklarını söylediler ama ayrıntılı konışmadım erkek kuzenim.