hatice_x Kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim şu zamana kadar doktorum ne kilo ölçümü yaptı ne tansiyon ölçümü vs yaptı sizin kaçıncı haftada başladı doktorumdamı sıkıntı var
__mom1 hatice_x ilk 3 ay zaten kilo alınmıyor onun için ölçmemiştir. Ama tansiyon tüm muayenelerde bakılıyor
fizikcianne hatice_x tansiyonumu ilk gittiğimden beri her gidişimde ölçüyorlar. Kiloyu da 10. Haftadan sonra söylemeye başladı
anneoluyoruuumm16 hatice_x devlet Hastanesi’ne gidiyorum. Gebe takip kartı verdiler. Her gittiğimde önce gebe takip yerine gidiyorum kilo tansiyon haftam kullandığım ilaçlar falan yazılıyor karta. Sonra doktor görüyor
Belginylmz hatice_x ilk gebelik öğrendiğimde gttigimde tartti sonra 3 aylık olunca tartı her gtmemede ayriyetten kilo aldinmi diye soruyor
hatice_x __mom1 Hımm ama benimki tansiyon ölçümü de yapmadı hiç benim mi söylemem gerekiyor acaba yada belirli haftadan sonra mı başlıyor
hatice_x fizikcianne Bakayım cuma günü gidicem daha yeni 10 haftalık olduk bu defa da tansiyon kilo ölçümü yapmazsa sorucam mutlaka
Snmlsn Benim doktorum çok pimpirikli galiba. Her gittiğimde tansiyonuma kiloma bakıyor. Gram gram takip ediyor aldığım kiloyu. Nabzımı bile takip ediyor 😂
fizikcianne hatice_x bebeğimin kilosunu 10. Haftadan sonra. Benim kilomu tansiyonumu şekerimi her gittiğimde yapıyor.
hatice_x anneoluyoruuumm16 Özele gidiyorum ne gebelik kartı verdiler ne kilo ölçtüler ne tansiyon ne de kullandığım ilaçlara dair birşeyler anlamadım ya benim doktorum niye böyle
hatice_x Belginylmz benimkisi bugüne kadar hiç tartmadı hiç de sormuyor 🙄ne tansiyon ne kilo ne birşey sadece bu bu haftalık deyip gönderiyor
Miniikmucizem hatice_x sizde mi ozele gidiyorsunuz 36. Haftadayiz hic ölcmedi sadece sağlık ocaginda olctuler🤷♀️
Belginylmz hatice_x nbilim demek her doktor farklı benim gittiğim dijtor çok müthiş bı doktor ben çok memnunum herkezde çok önermişti zaten eskilerin doktoru
Ebus2045 hatice_x benim ilk muayenede kilom falan ölculdu hala devam ediyor. Doğumdan sonraki konteoldede ölcüyor doktorum
hatice_x fizikcianne bebeğimin kilosunu geçtim daha benimkisini ölçmüyor aslında kiloda değil de tansiyon biraz önemli onu neden ölçmüyor onu anlamadım
turkuaz_ hatice_x benim hiç tansıyonuöa bakmadı doktor. Kilo olarakta 16. Haftada galan söylemeye başladı