babyiscoming_ Kızların solgar folat kullanan var mı? Bu ay bunu almayı düşünüyorum folik asitin daha doğal hali diye okudum
elifsen babyiscoming_ metil folat ikisi de, ama bazen ismi latince farklı yazılıyor. Ben ocean markasının kullandım. Ama eczaneye gittiğinizde folik asit alırken içindekiler kısmında veya üzerinde metil folat yazanı alabilirsiniz.
papatyaolsun Evet solgarın folatını kullanıyorum memnunum kan vererek ne durumda olduğunu takip ediyorum. Solgarın demirini b12sini falan da kullanıyorum ve değerleri kısa sürede çok yükseltiyor. Fazlası da zararlı olduğu için kan vererek takibini yapıyorum
papatyaolsun babyiscoming_ doktorun verdiği b12 iğneleri, Demir ve folik asit hiçbir işe yaramıyordu değerlerimi yükseltmiyordu ve verdiği Demir-folik asit ikilisi aşırı ishal ve kusma yapıp zehirliyordu beni resmen. Ben de çok araştırıp solgar almıştım aşırı memnunum canım sen de araştır💖
babyiscoming_ papatyaolsun ben şuan folidoce kullanıyorum kendim araştırıp almıştım doktorum devam edebilirsin buna dedi ama solgarın çok iyi olduğunu duydum yorumları güzeldi. Şimdi sende böyle yazınca siparişimi verdim inşallah bende memnun kalırım 😍