Masalada hayır öyle düşünmeyin böyle düşünüyor olmanız bile ne kadar iyi ve yeterli anne olduğunuzu gösteriyor gaz sancısı için Bizimde hemen hemen 6 aya kadar çok gaz sancımız oldu gaz damlaları denedim olmadı en son popsuna masaj yaptım elime zeytinyağı sürdüm ve bebeğin popo deliğine işaret parmağımın dış kısmıyla masaj yaptım ama asla popo deliğine bişey sokmadım sadece masaj yaptım dairesel hareketler yaptım sağ sol hareketi yaptım ileri geri yaptım ama içine bişey sokmadım bi de iki elimle yani baş parmaklarımla poposunu yana ayırdım hafifçe ama çok değil elimdeki zeytinyağı bittikçe yeniden sürdüm bu hareketleri yaparken diğer elime de zeytinyağı sürdüm iki elimi birbirine sürttüp ısıttım elimi avuç içim bebeğin göbek deliğine gelicek şekilde yukardan aşağı masaj yaptım ıkındı ağladı ama devam ettim bi süre bu hareketleri 3 4 dakika tekrarladım çok ağlarsa bebek yarıda bıraktım sakinleştiği bi an devam ettim en sonunda ise ellerime bolca zeytinyağı sürdüm birbirine sürterek ısıttım ve bebeğin ayaklarının altına sürdüm birazda elimi bebeğinin ayaklarının altına sürttüm ısınsın diye sonra hemen çoraplarını giydirdim ayyy inşallah anlatabilmişimdir ya 😅 inşallah iyi gelir size de he bu arada bebeğin bacaklarını eşim yukarı kaldırıyordu hani bezini değiştirirken yukarı kaldırırız ya öyle bize bu iyi gelmişti inşallah size de iyi gelir 🥰