Naz1616 Anasinincani ben esnafım bagkurluyum bagkurumu düzenli ödüyorum 32. Haftada çalışamaz raporu aldım sisteme düştü doğumdan sonra çalışabilir gün raporu alınca sisteme dusucekmis 2 ay içinde ödeme yatiyormus bana böyle dedi muhasebecim
Elifgul90 Anasinincani merhabalar bende öyle yapıyorum doğumdan once 3ay sigorta yatırmanız yeterli doğumdan önce doğum.izni için drdan doğum izni alıyorsunuz bunu muhasebeciniz işliyor sisteme toplamda doğumdan önce 2ay ve sonra 2ay olmak üzere ve bunun ücretini alıyorsunuz
Elifgul90 Anasinincani bağkur olarak bilmiyorum açıkçası ben eşimin yanında çalışan olarak görünüyorum çalışan sigortası yatırıyoruz ama bagkuru bilmiyorum onu bı araştırın isterseniz ben çalışan statusundeyim
Prensannesi72 Merhaba bende babamdan Bağ-Kurluyum maaş alıyorum emekliyim. 8 aylık hamileyim eşim Suriye de asker henüz resmi nikahımız olmadı istanbul da oturuyorum nikâh günü bulamamıştık. Ben de doğum ücreti alabilirmiyim
Elifgul90 Prensannesi72 bagkuru bilmiyorum bir araştırın isterseniz umarım bilen vardır sizlere yardımcı olur
Anasinincani Naz1616 ben de esnafım bağkurum ödeniyor doğumdan iki ay öncesine ödenecek herhangi bişey yok demi
SELb Ben de esnafım bağkurluyum 37. Haftamda çalışamaz raporu verildi. Bu raporu bildirmem gerekiyor mu yoksa otomatik sisteme mi düşüyor ? Doğum sonrasında ne yapmam gerekiyor ?