MerveGmss Bebeğime park yatak aldık içine nasıl bir yatak almalıyım ve nereden almalıyım bilgisi olan paylasırsa sevinirim 😊
Blackmelody MerveGmss coooook araştırdım aldım beğenmedim iade ettim taa ki dogru yatağı bulana kadar. MOJE sıkıştırılmış pamuk yatak. Harika ! :)
Yogurtlupilav MerveGmss yarı ortopedik yataklarda yatmaları gerektiğini okudum ve hamile eğitiminde de söylediler. O yüzden park yatağımın boyutlarına uygun bir yaylı ortopedik yatak aldım. Benim araştırmalarıma göre visko çok önerilmiyordu.
NurDemir Biz Kraft Yataş pamuk yatak aldık.Aldığımız yer onu önerdi.Yaptığım araştırmalarda da bebekler için pamuk yatak önerildiğini gördüm
MerveGmss NurDemir annem yünden yatak yaptıaltına sermek icin ince bi yün ama olurmu yeni doğdugunda bilmiyorum
hayathayal MerveGmss ben en iyisinin sunger yatak oldugunu okumustum. sert zeminde yatmasi gerekiyormus bebeklerin. pamuk ve visco icine gocuyor hem kemik yapisi hemde bogulma riski icin tavsiye edilmiyor
NurDemir @MerveGmss yün yatak bebekler için önerilmiyor canım.Pamuğun hava geçirme özelliği var Allah korusun yüzüstü falan dönse hava alma imkanı var,yün yatakta bu yok.