gulcee1 Ben hamileligimiz ilk haftalarında kız bı bebek kucağımda gördüm hatta aklımda en net kalan da asya ismiydi ama ultasonda muhtemelen erkek dedi doktorumuz🤣 yani bizimki tutmadı galiba
kuzeymomsss gulcee1 Hamile olduğumu bilmeden rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm, çok kısa bir süre sonrada hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür şimdi oğlum 15 aylık 💙
Gizemciftci gulcee1 benim.tutu hep kızım oluyor gördüm adını da defne koymuşum gördüm doğarsa inşallah fıstık hanım defne koycam.adini
alparslangur gulcee1 Ben değil ama eşim kız bebek görmüş tutmadı oğlumuz olucak 😂 Ama kayınvalidem erkek görmüş o tutturdu😂😂🫶 Bir ben görmedim ben hep doğmuş halde kucağımda görüyorum cinsiyet görmüyorum ama hissettiğim cinseti tutturdum❤️
anneoluyoruuumm16 gulcee1 kaynanamdan kocama hatta kocamın arkadaşlarına kadar erkek gördüler rüyalarında ama kızımız oluyor
Masalnesli gulcee1 ben oğlan çocuğu gördüm 2 defa hemde sonuç kızım oluyor 😂😂 17 gün sonra birde erkek çıkarsa şok geçiririm 😂
caglag28 @gulcee1 rüyamda erkek gördüm , Çin Rus bilmem ne bütün takvimler erkek, her gören kesin oğlun olacak diyo , hamilelik vücut şeklim erkek. Sonuç kızım oluyor 😂
Sumeyyenur1 gulcee1 bende cinsiyetini öğrenmeye az bı zaman kala kız bebek görmüştüm. Sonra bebişimin kız olduğunu öğrendik 🥰
Zeyno19 gulcee1 bende erkek gordum ama kizim oluyor bizimkide tutmadi 😃hem ruyalarin tersi cikarmis 😄
asimeylmz_1222 25 haftalik hamileyim ve hemen hemen her bebek rüyalarımda erkek gördüm ve gerçekten oğlum olcak💙Çıktı yani