edaisikkaya haftamdayım benim gibi olanlar neler yaptınız hazırlıklar neler eksikler tamamlananlar falan
Melissatg edaisikkaya her şeyini tamamladım çok şükür yıkayıp dolabına da dizdim bi hastane çantası kaldı onuda 2-3 haftaya yaparım sanırım 😊
Dnzglsm_123 edaisikkaya yıkama ütüleme işi bittti bugün çok şükür. Hastane çantası kaldı onu da haftaya halledeceğim inşallah 😊
Novamomy edaisikkaya hastane çantası hariç hepsi bitti çok şükür daha da ağırlaşmadan bu hafta onu da halledicem inşallah 🙏🏻
edaisikkaya Melissatg ben aldım bişeyler ama her şey aldığım gibi duruyor hepsi yıkanıp yerleşmesi kaldı. hangi vücut losyonu ve şampuanı tercih ettiniz
edaisikkaya Dnzglsm_123 maşallah ben aldım bişeyler ama her şey aldığım gibi duruyor hepsi yıkanıp yerleşmesi kaldı. hangi vücut losyonu ve şampuanı tercih ettiniz
Dnzglsm_123 edaisikkaya e bebek ürünlerini aldım. Valla başlayınca devamı geliyor, daha da ağırlasmadan yapayım dedim. İnşallah sizde halledersiniz bir an önce 😊
arsamveannesi Dnzglsm_123 ay bende 8 10 parca kıyafet aldim e bebekten 20 gun sonra geldi kargo boyle bi sacmalik olamaz beni cok magdur etti ve ürünlerini de bilmiyorum bence övuldugu gibi degiller instagramda bi sitede alisberis yaptım onlar e bebeğe gore kat kat iyilerdi
Umutku Bende şükür yıkayıp ütüleyip astım şimdi kendi ihtiyaçların kaldı onları da hallettim mi hastane çantamı hazırlayacağım
arsamveannesi edaisikkaya butun tekstil ürünlerini aldim sadece beşik biberon nevresim takımı falan kaldi onu da haftaya bitircem ellerim cok ödemli ben yikayamiyorum cok agirlastim da onlari da haftaya kayinvalidem halledicek
Dnzglsm_123 arsamveannesi e bebekten zibin aldım ben 2 gün içinde gelmişti. Ve çok beğendim kumasini falan. Minicityden baya ürün aldım o sitede çok iyi. Ürünleri çok güzel. Lcwdan da aldım baya kıyafet.
arsamveannesi mrymnr123 ben lolons diye bi siteden aldim gerçekten o kadar kaliteli ki urunleri ve fiyatları da cok uygun. Geri kalanlari dq lcwden aldim bende
Beyzanurr53 edaisikkaya hastane çantası tamam dolap kargoda gelince elbiselerini yıkayıp ütüleyip asacağım şimdilik hersey tamam gibi
mrymnr123 arsamveannesi o sayfayı bende gördüm ama alışveriş yapmadım. Papyonbabykids mutlaka bu sayfaya bakın uyduruk tek bir ürünü bile yok çok güzel yüzde yüz pamuk tüm ürünleri