Zeynep Bi kaç gündür herşeye sinirleniyorum. Eşime sarıyorum. Adam yorulacak sıkılacak artık diye korkmaya başladım. Sinirlerimi alcak bi tavsiyeniz var mı?
Yesimgedikk Zeynep bende ayni durumdayim herseye bir anda parliyorum bisey soylese basliyorum aglamaya falan adam isyanlarda😂
Dsa Zeynep ah ben bu ara hem stresli bir dönemden geçiyorum. Evimizi sattık yeni ev arıyoruz. Birde kayınvalidem bendeydi. Ya o kadar çok konuşuyor ki yemin ediyorum onun hıncını eşimden çıkartıyorum. Bir yandan annem bunaltıyor ev konusunda. Sıkıldım artık valla ya. Hele Doğum sonrasını hiç düşünmek istemiyorum. Herkes başımda pofff
Mybabe Zeynep melisa icebilirsin hem gevsetiyo hem cok faydali uyumani saglar sinirleri gevsetir gaz agrilarina hazimsizliga iyi gelir hamilelere en onerilen cay
Zeynepemre …Bilesiniz ki kalpler ancak Allâh’ı anmakla huzur bulur.” (er-Ra‘d, 28) Tek çare dua ve zikir... Sonu zaten huzur ❣
Dln_elmas Zeynepemre Kontrolden önce çikolata yesen bebegi hareketlendirir belki öyle gösterir yüzünü inatçı bebekmis☺️sağlıkla gelsin..🌼
Mine Ben yersiz sinirlendiğimi fark edince ortamdan uzaklaşıp iş falan bi şey buluyorum kendime çabuk geçiyor hem eşimi yersiz kırmıyorum hem kendimi bebeğimi germiyorum😇
Yesimgedikk Mine aslinda birazda hosumuza gitmyomu ya sinirlenince alttan almasi daha cok ilgilenmesi falan 😁😁
Mine Yesimgedikk her zaman olursa sık sık usanır bu defa ara da bende de yansıtma oluyor ama sürekliliğe dönüştürmüyorum 😁
Mine Zeynep düşünmek gerekir ama karşı tarafı da ben kıyamıyorum o da benimle aynı heyecanı Sevinci paylaşıyor mutluluğu yarım kalmasın 😇
Mervece92 Kızlar ben de aynı bu duyguları yaşadım.hamileliğim boyunca kimseden değil sadece eşimden ilgi bekledim ona sardım sürekli 😀 her şeye kızıyorum ediyorum derken başlarda çekiyorlar ama sonlara yaklaştıkça sizle beraber onlarda tahammülsüzleşiyorlar.tavsiyem eşlerinizin üzerine çok gitmeyin.inanın onlardan değil kendi hormonlarımızdan kaynaklı bu huysuzluklarımız 🙊