Bugün sancı ve ağrıyla hastaneye gittim 26+3 günlük olduk kendi doktorum dolu olduğu için beni acile gönderdiler ve acilden girişimi yaptım damar yolu açıp kan aldılar ve doktorumun yanına gittim bebeğimin herahetinide hisetmiyordum iki gündür meğer benim sipam tersmis şuan kafası karnimda bacakları kaşık bolgemdeymis öyle olduğu için hisetmiyormusum pasami çok korktum bişi oldu diye kilosu 900 gram fln olmuş galiba tam bilmiyorum ultrasyon fotosunda gördüğüm kadarıyla şuan 900 1 kilo arasind yani iyiymiş sıvısı azalmış bol bol su iç dedi sıvı tuket dedi iki tane serum yedkm öyle kendime geldim kanda enfeksiyon çıktı çok hafif çok korkmuştum ama öyle çok korkulcak bişi yokmuş 1 2 hafta aşağıda baskı olarak hisedersin dedi çok öyle hisetmezsin dönene kadar dedi ve iki hafta da bir gidexegim sıvısı da çok az azalma var ve iki hafta sonra sancım çok azda olsa çıktığı için nts ye girecegim korkuyorum ama inşallah bı sorun çıkmaz biz 28 haftalıkken basliycaz benim gibi erken giren oldumu acaba ya merak ediyorum inşallah bı sorun olmaz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi birde bu enfeksiyon dan nasıl kurtulurum idrardada çok az çıkmış kandada varmış ne yapmalıyım