Slnaycn Çok alakasız kızlar ama bir şey sormam lazım size. Yakın zamanda ev boyatan oldu mu acaba ortalama fiyatları nedir merak ettim. Tayinimiz çıktı evi boyatip çıkacağız fikir edineyim dedim 😬
Kayaozge Slnaycn Canım geçen pazar günü kayınvalidem gil yeni eve geçtiği için boyadılar filli boya aldılar 10 kg 800 tl idi
Seval2468 Slnaycn 1 ay önce boyattim hersey boyaciya aitti 7 tanede kapı boyadı alçılık işlerde vardı hepsi 4500 tuttu
ipekravzaninannesi Slnaycn benimde annem taşındığı evi boyattı ev toki evi kucük yani büyük değil öyle 3+1 5000 lira boya falan dahil içine ama bizim tanıdık diye öyleydi normalde izmirde teyzemler kendi evlerini boyatti 2+1 8 bin lira almışlar
Civciv53 Slnaycn geçen hafta boyattık 2+1 evimiz iki günde 2000 tl aldı ustamız. malzemeleri biz aldık 10kg polisan elegance boya (800tl) ve fırçalar hepsi 1400 tuttu
Slnaycn Kayaozge teşekkür ederim canım 😌 boya biz alacağız ama ustaya boyatacagiz el emeği acaba ne kadar isterler onu merak ediyorum
Slnaycn ipekravzaninannesi himm bak burası da pahalıymış. Sanırım şehir ile alakalı biz ağrı dan döneceğiz bu kadar olmaz diye düşünüyorum 😌 teşekkür ederim
Dnzglsm_123 Slnaycn biz geçen hafta boyattik. Usta, eşimin arkadaşi olduğu için bütün evi 1250 liraya boyadı. Normalde 4500 liraya gidiyorlar. Boyada 1400 lira tuttu