sumeyraacyg Nazlicntr Ben dün randevu aldım telefondan öğrendim 11-13 bin arası dedi yarın gidip öğreneceğim doğumu orda yapmayı düşünüyorum konum olarak yakın olduğu için siz?
Nazlicntr sumeyraacyg benim doktorumun özel kliniği var Suat kayaalp rich hospitalle anlaşmalı 20 bin lira doktorumdan başkasına gitmek istemiyorum aslında ama orası iyi mi düşüncedeyim
sumeyraacyg Nazlicntr siz bilirsiniz tabiki ben liman mahallesinde oturuyorum önce medstara gidiyordum çok uzak maalesef, mesafeden dolayı şimdi doktor değiştirdim uncalıyı deneyeceğim kötü bir yorum görmedim bence gidilebilir diye düşünüyorum
sumeyraacyg Nazlicntr ben sezaryen yapacağım 11.000₺ anlaştık 1000 tl peşin ödedik kalanını doğumdan sonra, Zeynep İnci diye dünya tatlısı bir doktor var içinizi rahatlatıyor şakalaşıyor gülüyor keşke en başta gelseydim dedim tavsiye ederim 👍🏻☺️
Nazlicntr sumeyraacyg yatış ücreti tahliller falan hepsi içinde mi acaba sezeryanda yatak ücreti ve 2 3 tane tahlil yapılıyor hepsi içindeyse çok iyi
Golirem sumeyraacyg merhaba bende Zeynep hoca ya gidiyorum bende haftaya cuma doğurcam nasipse kesinlikle çok iyi bir doktor güler yüzü neşesi enerjisi harika bir doktor öneririm bende 🙏🏻
sumeyraacyg Nazlicntr Ben haftaya cuma günü gideceğim doğuma 38 haftalığım şuan, normal doğumda aynı fiyat
sumeyraacyg Golirem Eveet dedim keşke en başta ona gitseydim inşallah eli falan hafiftir instagramda güzel yorumlar var ama bilmiyorum neşeli bir bayan yani
sumeyraacyg Golirem Benimde haftaya cuma günü canım saat 4-5 arası ikindiye doğru umarım güzel geçer her şey ☺️
Nazlicntr Golirem bende ilk defa gideceğim normalde hep başka yerde muayene oluyorum doktorumdan çok memnunum ama 20 bin lira istiyor her şey zamlandı bütçe kısıtlı Zeynep hanımda çok iyi diyorlar Sezeryan olacağım şuan 36 haftalığım ne zaman olurum bilmiyorum
Golirem Nazlicntr 20 bin gerçekten çok fazla siz bilirsiniz yine. Ama Zeynep hocam gerçekten çok hoş biri hamileliğimin ilk başından beri onla birlikteydik çok memnum kaldım hafta cuma da sezaryen ile alıcak nasipse 38 hafta olacam ben de Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize 🙏🏻🙏🏻