Herkese merhaba kızlar başlıkta da gördüğünüz gibi yedi haftalık hamileyim.. gündüzleri ve gün içerisinde beni yoracak bir mide bulantım yok. Tatlı olan her şeyden tiksiniyorum. Sürekli turşu,tuzlu şeyler yiyesim var. ama ne zaman akşam oluyor; yavaştan akşam yemeği hazırlıklarına başlıyorum; karnım deli gibi aç olmasına rağmen bulantıdan hiçbir şey yemeyip kalkıyorum.gece 11-12 gibi ekmek peynir yiyip yatıyorum. ne yapmam gerekir nasıl bir düzen oturtacağız.. çünkü çok sağlıksız besleniyorum vicdanım rahatsız..Prilam aldım ama onu geceden iki tane içip gündüz bulantın olmaması için kullan demişti doktor. Benim gündüz bulantım yok akşam başlıyor o yüzden gereksiz ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum.🥹
7 haftalık gebelik. Beslenemiyorum..
zulosyazici canım maalesef ki o haftalarda öyle 🥲 ne kadar istesen de tiksinceksin. Sabr et 2 haftaya kadar inşallah bir şeyin kalmaz.
aleeyllz12 galeta ye dediler o da zaten hamilelik yüzünden yeterince yavaşlayan bağırsak fonksiyonlarını tamamen devredışı bırakıyor. 🥹 Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Cevabın ve güzel dileklerin için teşekkür ederim güzellik..🩷🩷
zulosyazici 11 haftalığım maglesef aynı durumdayım canım bende bir umutla geçmesini bekliyorum biraz daha sabır gündüz meyve tüketmeye bak
zulosyazici şu an beslenmemen bebeği etkilemez ama zamanla geçecektir bulantın
zulosyazici bende 7 ci haftada basladim cnm. 12 olduk cok sukur hala gecmedi 8 kilo verdim.prillamda hic fayda etmedi bana.bilmiyorum ne zman gecer .bebekte beslenemez diye korkuyorum 😔
zulosyazici gündüz için prilam o zaman akşama rahat edersiniz
Nesslis Allah sizlerinde yardımcısı olsun inşallah teşekkür ediyorum..☺️🩷
Mglsr8 insan ister istemez ben yiyeyim de o da büyüsün gibi değişik bir içgüdüye kapılıyor. yemediğinde de beslemediğini düşünüyor..haklısınız aslında. Teşekkür ederim 😊🩷
gl12cn34 artık öyle deneyeceğim mecburen ilaç kullanmamak için direndim ama mecbur kaldık.. 🥹 Teşekkür ederim yorumunuz için. 🩷
zulosyazici doktorundan prilam
İlac iste ben öyle rahatladim
Basakhilal Evet,mecburen başlayacağım. Olabildiğince ilaç kullanmak istememiştim ama sağlık olsun.. çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. 🩷
Bende 8+6 haftalik hamileyim hala bulantilar var sabah var aksam cok yemek yiyemiyorum tatli hiç yiyemiyorum cikolatayi deli gibi yerdim simdi goresim gelmiyor doktorum gayet guzel mide bulantisi olmasi dedi bebek buyuyor dedi patates haslamasi ve yagsiz pirinç pilavi yememi soyledi tuzlu seyler ye dedi patates iyi geliyor
zulosyazici hiç sorun etme ilk haftalarda öyle ben 13 haftaya kadar sadece su içiyordum sonradan düzeliyor
zulosyazici ilacın içerisinde kimyasal yok tamamen doğal rahatlıkla içebilirsin dedi doktorum
zulosyazici canım moralini bozma şuan zaten bebek senden beslenmiyor kandan besleniyor. Doktorum bana öyle dedi kendini zorlama birşeyler yicem diye mideni bulandırmıyor o henüz senden beslenmeye başlamadı demişti. Benim gün içinde sabah öğle akşam midem bulanır gibi oluyor ama henüz hiç bulanmadı tam. Doktor bana bulantı hapını bir gece yatarken 2 tane at gündüzde oluyorsa bulantın öğlen akşam birer birer atabilirsin demişti ben henüz içmeye başlamadım prilam verdi banada