Hernasipvaktineesirdir Hasret-Onur65 çok şükür olmadı. Ev yapımı kantoron yağı kullandım özel olarak hiçbir krem almadım. Bence boşuna para vermeyin kremlere kantaron yağı tek başına yetiyor.
Glcn12 Hasret-Onur65 ilk gebeliğimde doğum anına kadar hiç çatlağım olmamıştı komşumuz sürekli karnıma bakardı hiç çatlağın yok felan derken bir günde oldum harita 2 buçuk sene geçti aradan kaybolur gibi olmuştu beyazladı şimdi ikinciye hamileyim yeniden oluşmaya başladı
nurtenak 20de küçük küçük morluk gibi başladı gittikçe genişliyolar. Lieracı 15.haftadan beri kullanıyodum ama yine de çatladım. Genetik olunca kaçınılmaz oluyor sanırım
__mom1 24+2 yim şuan bir sabah uyanıp çatlaklarımı göreceğime eminim. O gün hangi gün merakla bekliyorum 😃😃
Fatmayagiz 30.haftadan sonra başladı göğüslerimde. Sonrasında karnımda, bacaklarımda derkenn haritaya döndüm. Lierac kullandım başka çatlak kremi de kullandım. Son birkaç haftadır badem yağı da kullanıyorum ama malesef fayda etmiyor. 36.haftadayım şuan
Gamzeaksam Fatmayagiz çatlak kremini en erken ne zaman kullanırsanız kafii sonlara bırakmamak lazım yani
Aslanmommm Hasret-Onur65 1 2 gün sonra 29 olucaz bende yok ama karnım çok kaşınıyor ve derisi çok acıyo yürürken çatlıcakmı bilmiyorum 🥲
Roro37 Aslanmommm benim de öyle oluyordu kuruluktan diye düşündüm ve a101 den tatlı badem yağı almıştım onu sürüyorum aklıma geldikçe 34. Haftadayız henüz çatlak oluşmadı
Gamzeaksam Hasret-Onur65 bende 26 ci haftaya girdim çatlak kremi kullanıyorum santeplus şimdiye kadar çatlak olmadı şükür sonrasında olur mu bilmiyorum 🙈
cevriye35_ Hasret-Onur65 35 e kadar yoktu sonrasinda 3 4 catlak olustu dogumda da 2 tane falan oldu simdi ikincime hamileyim bakalim baska olmaz insallah