Sym35 bennnnn🙋♀️🙋♀️🙋♀️ ilk 12 13 haftalarda ozeldeki doktorum kız gibi dedi ikili tarama vs yaptırdık diğer ay dedim develte gidicem devlete gittim erkek gibi dedi bana göbek bağıdır dedim yok dedi erkek neyse 20. Haftada sanırım bulunduğum ilçeye yeni develt hasta esu açıldı yakın diye oraya gittim yine özele gitmedim oda dedi kız gibi 23+1 sanırım detaylıya girdim detaylidan 15 gün önce tekrar ben bulunduğum ilçedeki kız diyen doktora gittim artık 20 li hafatalrda olunca kesinmi diye sordum normal olarak dediki %99 kız tamam dedik kız 15 gün sonra detayliya gittik ilk doktor pozisyonu kaydetti cinsiyeti biliyormusunuz dedi evet dedik kız özellikle dedi pozisyonu kaydettim erkek dedi ne dedik 5 dk güldük eşimle doktorla falan doktor dediki ben çok cinsiyet değiştirdim 😂😂😂 erkekmis yani gülmemizin sebebi 6. Aya kadar kız gibi denildi kız diye biliyordum öyle kabullendik yani açıkçası daha çok kız istiyorduk üzülmedik tabikide kız erkek önemli değil önemli olan sağlıklı olması bizim içinde buarada o %99 kiz dihene detaulidan sonra yine gittim bilerek hala kiz derse birdaha gitmicektim gittim ve erkek.dedi ben soylemeden dedim bana iki kez kiz dediniz ben kesin dememisimdir dedi dedim %99 kiz dediniz hocam kordonla falan vs gibi biseyler soyledi ama erkek dedi tamam dedim 😂 çok şükür az bir zamanınız kaldı kavuşmamız oğluşumla 🥰 rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alabilemyi nasip etsin inşAllah bebişlerimizi 🙏🙏 demem o ki detayliya me deniyorsa o kesindir Allahtan bisey almamistik daha alsaydim da unisex almayı düşünüyordum zaten ikinci çocuk.falan olur yine kullanırım vs diye nasip olursa o yüzden detayliya kadar doktorlara güvenmeyun pek bebeğin pozisyonu da çok önemli yanlış anlayabiliyor doktorlar detaylı ultrason daha kesin sonuç yani çok uzun oldu umarım.okursun canım kusura bakma 🤭