Cbcf Herkese merhaba, ben iki gün önce durup dururken bir test yaptım planlı bir gebelik değildi ama pozitifi görünce çok şaşırdım. Tam 4 haftalıkkken öğrendim. İlk gebeliğim planlıydı onu da erken öğrenmiştim 😅
Mustafayigitvebeytugannesi Cbcf üç hamilelik geçirdim ilkinde baş dönmesi mide bulantısı vardı test verdim hamileymisim. İkinci düşük yaptım onda da eşime hamileyim ama sanki bişey olcak gibi dedim inanmadı hastaneye gittik kese vardı bebek yoktu boş gebelik. Üçüncüde de eşime hamileyim dedim kan tahlili verdik hamileymisim. Dördüncü de 12 13 haftalık olana kadar eşimi bırak bende inanamadim 😅 üçüncü bebeğim 8 aylıktı emiyordu ara sıra adet oluyordum sonra aşırı karın ağrısı doktora gittim ultrason ile baktı bebek 12 13 haftalık flan şok olduk ne bir mide bulantısı ne belirti vardı. Üstelik korunuyoduk hem geri çekilme hem prezervatif.
Youngmotherr Cbcf benim içime doğmuştu sat 8 kasımdı 16sında içime doğdu adet günümü bekledim olmayınca test yaptım pozitifti 😂
anneoluyoruuumm16 Cbcf valla adetim geçti kan verdim öyle öğrendim. Ondan önce hiçbir ayırt edici belirti olmadı bende
Cbcf Mustafayigitvebeytugannesi maşallah siz çok tecrübelisiniz 😂 Allah analı babalı büyütsün hepsini 🤍 ben de bi anda test yapmalıyım hissi geldi 😂 ilk hamileliğimden kalan üç sene önceki testi kullandım hatta 😂😂
Cbcf Yazmelegi_ düne kadar nasıl anlaşılmaz ya insan bilmez mi falan derdim ama başıma gelince anladım bazen de anlaşılmıyormuş 😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi Cbcf testlerin belli bir son kullanma tarihi oluyor dikkat et 😅 bende de test var bir tane son çocuk 3 aylık içime kurt düştü testi yap diye iki gün sonra son kullanma tarihi geçecek geçmeyen yapıyım diyorum 🤔😂😂😂
Snmlsn Regl başlangıç günümden iki gün önce hissettim. Bir de meme ucumda sivilceler çıktı hamileyim dedim 😇
seymanurer Cbcf İlk gebeliğiniz ile arasında ne kadar süre var bide sezeryan mı normalmıydi gebeliğiniz bizde ikincisini düşünüyoruz ilk gebeliğim sezeryandı bi sorun olur diye korkuyorum bebeğim şuan 10 aylık
Cbcf seymanurer merhaba bebeğim bir ay sonra tam 2 yaşında olacak yani araları 2.5 yaş benim de ilki sezeryan doktorlar 2 yıldan önce asla önermiyor bilginiz olsun çünkü ameliyatınız anca iyileşiyor dikişlerin patlama riski vs oluyor. Bir de bebeişin daha küçük bence acele etme. Benim oğlum hala kucak istiyor ben bile zorlanıyorum. Ve zaten seninki hala çok bebek onun tadını çıkar bu kadar küçük abi / abla yapma onu bence 😍