Meryeemceee Kızlar Kocaeli şehir hastanesi doktor tavsiyesi olan var mı daha doğrusu orda iyi bir doktor var mı yeni açıldığı için biraz tereddüt ediyorum
2prensessannesi Meryeemceee kadin doktor sorarsaniz ben arzu hanima gittim bugun cok begendim gercekten guzel ilgilendi cok da tatliydi
Anneyimbennanne Meryeemceee Canana gitmeyince azarliyor 😆 beni azarladı. Nazan Karadeniz çok iyi diyolar ben hicbrine randevu bulamıyorum o ayrı bı mesele de ☺️
Gecemboncugumm Meryeemceee Fatma sarı ya gittim son iki kontrolde güleryüzlü ve ilgiliydi, sorularımı sıkılmadan cevapladı. Ondan önce başka bi kadın doktora gitmiştim hiç memnun kalmamıştım.
Anneyimbennanne 2prensessannesi Sizin isim soyisimle aynı bı doktor var çok tatlı onu da onereblrm 🥰☺️
Edasare @"Caglarme Caglarmelekk Mustafa Göktan bey Gölcük Medar da iken ilk doğumu orada yaptım 2020 de çok memnundum ve halen peşini birakmadim 2. Gebeliğim şuan doğuma az kaldı çok güler yüzlü ve çok ilgili tavsiye ederim 🙂
Edasare Caglarmelekk benim ilk doğumum normal doğumdu Medar da iken kendisi girmişti ozaman Mustafa bey şuanda normal görünüyor Şehir Hastanesi’nde nasıl olur bilmiyorum ebeler normal doğuma giriyorlarmis sanırım 37+1 im şuan doğumdan sonra bilgi veririm inşallah 🙏
Caglarmelekk Edasare Ya şehir hastanesinde kime sorsam sezaryen dedi fikrim değişiyor o yüzden hiç normal doğum yapana rastlamadım ondan sordum ☺️
Edasare dilaraRecep talep oluşturup buluyordum genelde son haftalar da ise mecburen doktorum kayıt açtırıyor erken gidiyorum sabah son haftalar da kontroller sıklaştigi için
Cndnmmk dilaraRecep bu sabah randevu ekranları açılmış 15 gün sonraya hemen bakabilirsiniz, dolu olduğu durumlarda da bildirim açarsanız açıldığı durumda anlık bildirim gelir
dilaraRecep Cndnmmk aslında bildirimler açıktı ama bildirim gelmedi ben rastgele girdim öyle denk geldim aldım şükür