Cyln00 Kızlar Bilkent şehir hastanesimi yoksa etlik şehir hastanesi mi sizce Herkes Bilkent şehir hastanesini öneriyor ama biraz uzak sizce hangisi ona göre belli bir hastaneye devam etmek istiyorum :)
Elif2230 Cyln00 etlik şehir Hastanesi’nde çalışan hemşire akrabam var o da Bilkent diyor buranın sistemi daha oturmadı ama oranın işleyişi oturdu diyor. Ben 1 kez aciline gittim bana yakın diye sistemi çökmüş yarım saat bekledim açılmadı ben de uzak olmasına rağmen hep Bilkent’e gittim
Aleyunll Cyln00 ben 34. Haftamdayım ve bu zamana kadar Şehir hastanesine gittim gayet memnunum bana da uzak ama oranın işleyişi diğer hastanelere göre daha iyi Şehir hastanesine gitmenizde fayda var derim.
Cyln00 Aleyunll malesef Bilkent çok uzak etlik yakın ama yinede Bilkente gidicem artık bende doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim ☺️
Aleyunll Cyln00 rica ederim 1 saat uzak banada her seferinde nasıl gidicem diye düşünürüm ama değiyor yani. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🤲
MaErsoy İlk doğumu Bilkent de yaptım çok güzeldi çok iyi geçmişti özel gibiydi ama biz Yenimahalle tarafında olduğumuz için bu gebelikte tercih etmedim çünkü ilkinde aniden suyum geldi 1.30 saat yol çektik etlik yakın diye burayı düşünüyorum şuan
Cyln00 MaErsoy bende yakın diye etlik istiyordum ama yinede Bilkente başlayım herkesin yorumları güzel Bilkent için teşekkür ederimm ☺️