Muhkub60 Uzun zaman sonra ayakları aşağı dönmüş. Aşiri vuruyor Vajinaya ve vurdukça ağri giriyor. Çıkacak gibi. Oraya vurunca ağri olması norml mi. Bunu yaşayan var mı? Devamlı vcdeyim bi’şey de yok iki damla afedersiniz. Ayağa kalkamıyorum baskıdan
defnezumram Muhkub60 bugün bende döndüğünü öğrendim cumartesiden beri sürekli tuvalete taşınıyorum doktora sordum bugün normal dedi mesaneme baskı yapıyormuş hatta vajinamda da ağrı oluyor döndüğü için
Hicranbeyazkan Muhkub60 aynısını ben yaşıyorum 31 haftalığız doktorumla görüşerek doğumhanye yönlendirdi herşey normal dedi. Artık büyüdükleri için baskılar sert oluyormuş yerleri de daralmaya başlıyormuş:)
Pnr_KMRC1 Muhkub60 33+5 teyim iki gündür aynı şekildeyim bi ağrı giriyor hemen geçiyor ama bide sürekli wc deyim günümün çoğu wc de geçiyor normal bi durum sanırım kontrole daha var gidince sorucam doktora bakalım🌸🫶 yanlız değilsin yani cnm🌸
Muhkub60 Hicranbeyazkan doğum hanede açıklık mı baktılar dün bnmde adet sancısı gibi ağrılarım vardı diye doktor doğum haneye yolladı açıklık bakıcaklardı haftam 28 erken diye korktum yaptrmadım. Şükür bel ağrılarım bugün daha haffledi ama bebek çok baskı yapıyor vajinamı ağrıtıyor acile gitmek te kararsızm
defnezumram Muhkub60 bugün 30 haftalık oldum daha şimdiye kadar aşağı doğruydu başı cumartesi bi ağrı oldu dönmüş sanırım o ara