Dlkzz Fik hepsini kestim. Gazete kağıdı gibi sayfa sayfa basmışlar bir de katlı katlı. Yazık yavrulara kökünden kestim ucu kalmadı
CgladaP Fik kızımı kaşındırıp kızarttığı için 1 yaş hatta 1 buçuk yaşa kadar tüm etiketleri kestim hep
Pinklove Portredekitirtil etiketi dikiyorlar kıyafete o dikişten çıkarın. Dikkat edin kıyafetin öz dikişine makas değmesin, sadece etiketin dikişini inceden keserek çıkarın
Pinklove Dlkzz Afgsgsff harbi gazte gibi üst üste dikmişler, ne gerek var bebe kıyafet işte. Sanki guccinin orjinal kıyafeti😂
Dlkzz Fik evet ben öyle yaptım yavaş yapın yine de ne olur ne olmaz kıyafet yırtılmasın. Benimkilerin hiç biri yırtılmadı
Pinklove Fik hayırlı olsun canım, bende kıyafetleri bitirdim, nevresim takımı, battaniyeler kaldı onlarıda halletmem lazım😁
guzelanne01_ Fik ben hep keserim canım kızım 12 yaşında ilk kıyafetlerinde şuankine kadar hep kesiyorum alerjiğizde Oğlum 1 aylık hepsini yine aynı şekilde kesiyorum
Fik Pinklove guzelanne01_ Polite Kızlar ip sarkıkları da var onları da kesiyorum nolur nolmaz dolanır flan ayağına
Dlkzz Pinklove ay valla insani sinir ediyorlar 😂😂 sayfa sayfa resmen bebe kıyafeti iste niye bu kadar kasarlar anlamıyorum 🤣🤣