Minikpanda Morebebek fisher price kelebekli rüyalar dönencesine bi bak canim bu yildiz gece lambali olan dönencesi var ondan almayi dusunuyoruz hevesim var oyuzden almayi planliyorum
Azrazerin Morebebek canım ben bunu aldım https://ty.gl/lpfbd8imc İk çocuğumu büyüttüm 3 üde bğyğtecwz inşallah hiç sıkıntı yaşamadım aksine çok memnundum🙏🏻Sese de duyarlı bebek uyanır gibi olunca en ufak seste müzik başlıyor
Bskrt Chicco büyülü yıldızlar almayı düşünüyorum 👍 ve bebeğin tam tepesine değil de Yan taraftan karnının üzerine gelicek şekilde takmak gerekmş
Sibeltolga Morebebek kendisi ana okulu öğretmenliğini okuyor emzirme yastıgı dönencr kapı susu yaptrms öğretmeni oda yapıyor bana getryor 🙂
Minikheyecan Kızlar bende fisher price büyülü düşler dönencesi elimde fazla var kullanıldı 2. El gibi düşünün ama sapasağlam herşeyi çalışır durumda o yüzden satmayı düşünüyorum isteyen olursa instagramdan fotoğraf atabilirim. Özelliklerini okuyun bebelerin çok sevdiği bir şey zaten dönence özellikle 0-6 ay için.
Minikpanda Gizce https://m.joker.com.tr/urun/motorola-mbp85sn-wi-fi-telsiz-muzikli-projektor-101200 Bu galiba dediginiz ürun peki siz aldiniz mi canim Bu ürünu o youtubedeki gibi buharda birakiyor U kapi scildiginda bildirim veriyormu ??
Gizce Minikpanda ben aldım canım buhar veren başka bir cihazı aynı markanın benim aldığımın modeli MotorolaMBP85SN müzikli projektör olarak geçiyor.ses uyarısı kamerada var onu da aldım ☺️Fakat bu projektörde sen karşılıklı konuşma yapabiliyorsun
mervemymerve Morebebek ben arkadaşımdan almıştım kullanmadı doğru dürüst yatak değiştirdiği için fisher price mutlu düşler dönencesini ama bnde kullanmadan satıcam sanırım 34+3 deyım cunku bebişin yatağını anne yanı aldık ona takamıyorum 🤨
Defnegz Ysn tam bunh yazacaktım bende . Dönen cisimleri bebeğe izletmek otizmi tetikliyor almamak en iyisi🤗
Zmraemr https://m.trendyol.com/tiny-love/tiny-love-balina-cody-projektorlu-besik-p-1139521?boutiqueId=200431&gclid=EAIaIQobChMIseKly_j23gIVTifgCh1ZQgxyEAEYASABEgJIJ_D_BwE Ben de dönence alacaktım fiyatlar epey uçuk indirim günlerini bekledim bu ürünü trendyoldan 57 tlye almıştım yine yükselmiş fiyat park beşiğe de uyumlu gayet güzel özelliklerine de bakabilirsiniz
Gizce Minikpanda ben de 300 e almıştım canım 3 farklı projektör görüntüsü duvara yansıtıyorsun,ninni ve soğa sesleri,gece lambası,wifi ile uzaktan müdahale,karşılıklı konuşma mevcut canım
Minikpanda Ysn hergun birsey cikariyorlar bi seker yuklemesi bile yok zararli yok yararli artik insanlar cok takmiyor denileni hersey allahtan geliyor canim butun otizmli olanlar bu dönenceden dolayimi olmuş allahim bebeklerimizi korusun saklasin önce ona emanetler
Ysn Minikpanda ya haklisiniz ama benim dediğim gibi bi tanıdığımin çocuğu da sürekli maalesef çamaşır makinesini izlerdi çalışırken sonra sıkıntılar oldu açıkçası ben otizmi tetikledigine inanıyorum o yüzden kullanmam bir de mesela zaruri bir ihtiyaç bu hanı böyle bi ihtimal bile olsa kullanmak istemem kullanmayınca kaybetxek biseyimiz yok çünkü rahat uyutuyo olabilir ama düşünsene biz de sürekli dönen ısıklari olan şeylere baka baka sarhoş olup sizariz iyi bisey değil gibi geliyor bana
Minikpanda Ysn yani oda bi gorus ama artik hersey gosteris heryer isik avm gidiyorsun isiklar sokak ona keza evdede spotlar var avizele var letler var yani diyorsunuz camasir makinasi olaca varmistir bence hepimiz camasir makinali evlerde buyuduk allah korusun
Ysn Minikpanda yalnız ışıktan oluyor demek istemedim ben sürekli aynı şekilde donmesinden dolayı dedim
Buskat Minikpanda aksine ışıklı renkli ortamlar bebeğin dikkatini çektiği için odasını olabildiğince renkli döşeyin diyorlar hatta dikkat ederseniz çocuk oyuncakları belirgin renklerde canlıdır. Bu onun zekasına katkı sağlar. Otizm ise belli bir rutinde dönen ciismlere karşı hassasiyet durumu.
Minikpanda Buskat bende onu diyorum Canim hevesimiz ver alalim butun otizimliler bu donence sonucumu olmus hersey allahn elinde korusun minikleri dedim