Defnesmom_ Melisaasa reglimden 4 gün önce çok net ikinci çizgiyle öğrendim ama geç döllenme olma ihtimali de var benimki geç döllenme değildi o yüzden çok net ikinci çizgiyle öğrendim
Benimennembirmelek Melisaasa adet gecikmemeden bı gün önce yaptim silik çıktı 3 gün sonra pozitif şuan 7 aylığız oğluşum la doğdu😂
Melisaasa Minikkalp04 akşamları uzanınca kasık ağrım oluyor hafif, kokuları daha net alıyorum o kadar ama ilk gebeliğimde de sıfır belirtim olmuştu 7. Haftadan sonra başlamıştı
Minikkalp04 Melisaasa benimde adetime 3 gün var şuan ama hiç belirtim yok ara sıra kasik ağrım oluyorda adetim yaklaştığı için mi yoksa tutumu bilemiyorum🤷
Melisaasa Defnesmom_ aslında ilk gebeliğimde reglim geçince çift çizgi kopkoyuydu ve geç döllenme değildi hep önden gitti haftası 4,200 doldu hatta🙈 geç döllenme olcağını sanmıyorum ya
Melisaasa Benimennembirmelek evet bende bir gün önce yapıcam ama onuda net bilemiyorum her ay 3,4,5 gün öne atıyor reglim
benaslindayohum Melisaasa canım ilk hamileliğimde tam 2 hafta gecikmişti adetim ve anca silik çizgiyi gördüm, 2. Gebeliğimde 1 hafta gecikti çok net 2. Çizgiyi gördüm ikiside geç döllenme 😂
Youngmotherr Melisaasa  Üstteki adetten önce yaptığımdı 3-4 gün vardı