snmtrhn 31 +6 da gittigimde bebegim 40 cm boyu 1kilo 550 gramdi bebism 6 gun kucuk gidiyor ilk gunden beri 3 gun 5 gun degiskenlik gostererek minik ilerliyor diyor doktorumuz sizin bebislerin durumu nedir bizim.gibi olan varmi acaba cok.kafama takiyorum bu durumu ya ???
Mavi20 snmtrhn doktorun iyi dediyse takma kafana beslenmene dikkat et 😇 her bebek bir olmaz iyice gerilme bebek etkilenmesin sağlıklı olsun doğunca kilo alır annesi 🤗
svmeybgl snmtrhn kafanıza takmayın lütfen ☺️ Her bebek bir değil her bebek kilolu da doğacak değil ki daha az kilolu da doğabilir genetik biraz . Umarım bi sonraki kontrolde içiniz rahatlar
Kubraygt snmtrhn olsun canım daha doğuma var 3 kiloyu bulur doğana kadar o da yeter zaten çok kilo demek sağlık demek değilki
YagizAsyaMom snmtrhn eğer ki doktorunuz iyi diyorsa güvenin lütfen her bebek farklıdır. Kimi önde gider kimi geriden gelir aile yapısı ırsi durum sizin beslenme şekliniz hep bir faktördür
snmtrhn ben ki kilodan nefret eden bir insanim kiloluyum diye migde ameliyati.olmus insanim ama annelik.bole.biseymis demekki dusunmeden edemiyorum benimle.bir hamile.olanlarin.bebekleri 2 kiloya ulasti hatta gecti bile benimki bu persembe gidicem.doktora kesin en fazla 1800 olmustur doguma.ne kaldi.surda cok korkuyorum.ya 😊
snmtrhn tabiki kilolu.olmasi saglikli olca anlamina gelmez buna asla katilmiyorum aslinda kizlar insallah sag saglim saglikla insallah kucagima alirim oglusumu 💙
Zeynepali Bn 33 haftalikken gittim 5 gun geriden gelio kilosu da 1800 civqri dedi kilosu gayet iyi dedi ama bana a geldi
snmtrhn Zeynepali bende ooersembe gidicem iste 33 haftalik olmus olcam benimde 1800 civari olcak gibime gelio banada az gelio heo kucuk ilerliyor zaten