bebegimveannesi_ Daisy0000 doğru diyorsunuz benimde hiç çevrem yok evlendim eşimin tarafına geldim dolap ve gardropsu deneyebilirim daha önce gardropsdan kıyafet sattım yorumlarım yıldızlarım var belki işime yarar bu durum
gunesinannesi_ bdenerigokce papara hesabı istemiyor sizden aynı işte çalışan biri olarak yardımcı olmak adına attım linki güvenilir olmasa atmam. Papara hesabı istense ya da bi ücret istense ona güvenmeyin de diyorum zaten ücret hesap falan talep etmiyorlar
bdenerigokce bebegimveannesi_ inanmayın nette şikayetvara baktım izinsiz papara hesabından para çekmişler, bir de bilgisayar gönderiyormuş 😂 yok ev tapusu yapıyor üstümüze
bebegimveannesi_ bdenerigokce ay hiç şikayet vara bakmak aklıma gelmedi benim ya hemen sazan gibi atladım ne bileyim
gunesinannesi_ bdenerigokce dolandırıcılara inanacak kadar cahilseniz bir şey diyemem millet bu işe girmek için çabalıyor dolandırıcı sayfaları var tabi ücret talep edenler papara hesabı isteyenler benim attığım link bunların hiçbirini talep etmiyor bu cahillikle de sizi işe zor alırlar zaten
bdenerigokce gunesinannesi_ hahahha hasp*ma bak bi sen akıllısın😂 ben iş bakmıyorum doğru mu önermişsiniz diye şikayetvara baktım ve bir sürü yorum gördüm, ne gördüğümü biliyorum dolandırıcı değilmişmiş millette boşa sallamak için yazdı sanki o kadar şikayeti
gunesinannesi_ bdenerigokce milletin başvurduğu sayfa değil benim attığım link 3 yıldır çalışıyorum oturup yiyorum banane inanmayan başvurmasın benim tuzum kuru yardımcı olmak adına attım bi sen akıllısın dimi başlarda da yazdım zaten ücret talep edenlere papara açın diyenlere güvenmeyin diye
runkli0606 bebegimveannesi_ onu bilemiyorum ama şartları çok iyi onu biliyorum tamamlayıcı sağlık sigortasına kadar yapıyorlar
gunesinannesi_ Tripkolikkkiz evet en az lise mezunu alıyor (papara hesabı talep ederlerse güvenmeyin ücret talep ederlerse güvenmeyin) söyleyeyim de bazı arkadaşlar boş yapıyor diksiyonunuz iyiyse mülakattan da geçerseniz size pc kulaklık gönderiyorlar ücret ödemiyorsunuz sigortanız falan hepsi de yapılıyor
Sultan-1x gunesinannesi_ merhabalar attığınız linkte kişisel bilgiler isteniyor ama bi sıkıntı olur mu acaba tedirgin oldum bilgi verebilir misiniz