hulyademr Hanımlar fiyatlar güncellenmiş sanırım temmuz ayı itibariyle. Herkes muayene olduğu hastanenin güncel doğum ücretleri hakkında bilgi verirse bence herkes bilgilenebilir.
Esyu1606 hulyademr ben şimdi görüştüm Pendik medipol op.dr sgk muayene 620 Normal doğum : 9.000 Zorunlu sezeryan :11.500 İsteğe bağlı sezeryan 14.500
Tuba_44 hulyademr Malatya Eğitim ve araştırma hastanesinde doç Dr gidiyorum özel olarak muane 638 doğum 5000 sezeryan normal bilmiyorum ama galiba oda aynı fiyat
hulyademr Esyu1606 yani normal doğum ve sezeryan arasındaki fiyat farklarını sık görüyoruz ama isteğe bağlı ve zorunlu sezaryen arasında neden bu kadar fark var acaba?
Esyu1606 hulyademr 🤷♀️ zam güzel gelmiş ama. Aslında zorunluyla isteğe bağlı arasında dediğiniz gibi bu kadar fark olmamalı.
Zeyno19 mervenur2023 bende camlica medipole gidiorum Muayene 585 Zorunlu sezeryan 13 bin Istege bagli 25 bin
ikidelibirkedibirbebek leaf-07 Hangi hastanenin fiyatı? Ben geçen anadoluda özel doktorun doğum fiyatını duydum şok oldum 35 dediler🫣
leaf-07 ikidelibirkedibirbebek anadolu hastahanesi ama doktor dışardan değil hastanenin kendi doktoru serhat hoca.
ikidelibirkedibirbebek leaf-07 Aa bilmiyordum.Alanya’da herşey heryere göre daha pahalı olduğu için 20 bin sanki ucuz geldi.Algılarımızı değiştirdiler 😥
Feyzaarpaci Nilüfer doruk hastanesine gidiyorum. Muayene 600 dü 700 olmuş. Doğum fiyatı 16 bindi ama şuan ne kadar oldu bilmiyorum 🤷♀️
leaf-07 ikidelibirkedibirbebek öyle Anadolu hastahanesi fiyatlamayı kendi doktoru ve dış doktora göre farklı farklı yapıyor.