Sonunda bende doğum hikayemi yazmaya fırsat bulabildim neyse 34+5 haftaliktim 11 Haziran’da doktor kontrolüm vardı her şey yolundaydı 12 Haziran saat 4 5 gibi uzaniyordum yatağımda içimde bir şey patladı gibi oldu bunu çok net hissettim sonra kalkıp lavaboya gittim sürekli idrara sıkışıyor gibi hissediyordum sürekli geliyordu ilkte su olup olmadığını anlayamadım tabi sonrasında baktım durmuyor ne giysem sırılsıklam ve aniden gelip giden sancılar bir terslik olduğunu anladım aslında doktorumu beklicektim kızlar 9 da geliyor ama dayanamadım hemen bı duşa girdim sonra eşimle hastaneye gittik nöbetçi doktor vardı alttan muayneyle suyumun patladığını acil sezeryana alinmam gerektiğini söyledi yatisim yapıldı tahliller falan o sıra koluma bir serum taktilar o serumdan sonra ben öldüm dirildim sancidan yaklaşık 3 saat sancı cektim doktorumun gelmesini bekliyorlardı sezeryan için sanırım o verdikleri suni sancı falandı neyse ben sürekli doktoruma mesaj atıp duruyorum çabuk gelin ölüyorum alın ameliyata. Saat 9 20 gibi sonunda gelip beni aldılar odadan ameliyathaneye götürdüler hala sancilar gelmeye devam ediyordu belden iğne yapılacaktı kastım baya kendimi çokta korktum ama hiç korkmayın kızlar asla ama asla acitmiyor iğneden sonra zaten direk uyuşmaya başladım onun dışında çekişmeleri falan hissediyorsunuz ama oda korkulacak bir şey değil neyse 9.52 geçe bebeğimin sesini duydum doktor saniyelik bana bebeğimi gösterip çekti temizleyip getircez yanına dediler ameliyat sirasi bir ara midem bulandı hava verdiler düzeldi sonra başımda bekleyen kişi damardan bir şey enjekte etti sakinleştirici veriyorum korkma kolun biraz yancak dedi ondan sonrasini hatırlamıyorum gözümü açtığımda ameliyathaneden cikariyorlardi odaya geldim tabi bebeğim gelmedi solunum sıkıntısı varmış eşim bı videosunu çekmiş onu izletti bana şuan 7. Günümüz bebeğim hala küvezde 1940 Gr doğdu şuan 2340 Gr gelişimi gayet iyi sağlık durumu da iyi ilk günler çok yıprandım su 7 günde gerçekten evlat o kadar farklıymış ki kendi acımı unuttum gündüz 1 dakika bile uzanabildigimi hatırlamıyorum sürekli süt sağ onu götür falan dinlenmeye hiç fırsat bulamadım ama bilmiyorum belkide bu yüzden çok çabuk ayaklandim bu arada ilk yürüme de benim zor geçmedi sadece ayağa kalktığımda bı midem bulandı geri oturdum bulantım geçince kalkıp yürüdüm şuan dört gözle bebeğimin taburcu olmasını bekliyorum inşallah bu cumartesiye kadar cikarcaklar işte benim hikayemde bu kızlar 🙏🤍