Kubbeyt Ayseosman ne güzel canim ben aslen sivaslıyım doğma büyüme istanbul yaşadığım yer eşimin işi sebebi kastamonunun bi köyündeyim ve hayatta köy hayati yaşamamış bi insanım sen çok şanslısın canim 💕
Ayseosman Kubbeyt bende aslen anteplıyım ama esimde Antepli yavuzeli ilcesıne baglı köyde büyümüş o yüzden bende köye sık sık gıdıyorum hatta cumartesi günü zeytin toplamaya gidicem 😉😉
Kubranurbulur Ssseval kesinlikle hazırım 😊 çnkü hayatta çok fazla tecrübe edindiğimi hatta yaşıtlarımın belki de 30 yaşında yaşayacağı çoğu şeyden fazlasını zamanında yaşadğmı düşünüyorum
Kubranurbulur Ssseval ya bide okuluma da devam ediyorum hayallerimden vazgeçmedim bilinçsiz Bi anne olabileceğimi düşünmüyorum inanmak çabalamak ve biraz da ciddi anlamda yaşanmışlıkla alakalı herkes küçük yaşta anne olamaz diye düşünüyorum 😊
Ssseval Kubranurbulur kesinlikle katılıyorum 24 yaşımda anne oldum çok güzel ilgilendim ama hep hazır hissetmedim kendimi😂 şimdi tekrar plansız bir genelik umarım üstesinden gelirim☺️ Kariyer kısmına geçiş yapmam gerek artık