Ssseval Glsmrt devlette organ inceliyolar zaten bişey de anlatmıyolar , görüntüden de bişey anlaşılmıyo
Ozlembb Detaylı ultrason diğer adı 2.duzey ultrason mu acaba. Devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum ama hangi bölümden randevu almam lazım
Hartkc Ozlembb canım istanbulda yaptırmadım ama kadın doğum hastanesime randevu aldım muayenede detaylı usg için geldiğimi söyledim beni perinatolojiye yönlendirdi ordada gün verdiler ona göre gittim
2405 Ozlembb canım hangi hastanede oluyorsa her devlet hastanesinde olmuyor yada bizim burdaolmuyır başka hastaneyi bilmiyorum hastane numarasını aradım ayrıntılı ultrasyon var randevu alcam dedim sekreter verdi bana
Ozlembb Ssseval siz İstanbul'da misiniz Zeynep Kamil yapıyormuş. Gebe işlemden randevu alicam o zaman sanırım
Ssseval Ozlembb evet ümraniye devlete gittim kadın doğum aktif etti zeynep kamil yada bizim hastaneden randevu al dedi 180 den . Perinatolojiye gittim.
Ozlembb Hartkc teşekkür ederim bende öle yapayım . Unuttum doktora sormayı internette de net bişi bulamadım.