Zeynep-92 @dolunayes @Nur_50 @Hatice_123456 @eymenMomy_ @Dskshsjjs Cinsyetimizi bildiniz doktorumuz bugün %80 kiz dedi teşekkür ederim 😊yinede değişir mi bilemem tabi
2prenses_masal-oyku Zeynep-92 @dolunayes banada %55 kız demişti bugün dr da kıza benziyo dedi haftaya net öğrenicem 🤭🙏🏻
dolunayes Zeynep-92 degismez yuksek ihtimal ya :) Saglikla gelsin bugun girmedim ya bildirimler hep bildi mesaji gelmis 😅😅
Zeynep-92 2prenses_masal-oyku bana benziyor da demedi direk %80 kiz dedi artık tekrar ne zaman giderim bilmiyorum benziyor demişse bnxe kızdır
2prenses_masal-oyku Zeynep-92 yani erkek olsa şimdiye kadar bence bilinirdi diye düşünüyorum bende ilkindede öyle dediler kız oldu
Zeynep-92 2prenses_masal-oyku yani bende öyle düşünüyorum erkeğe benzeseydi illa ki derdi hani erkegede benziyor diye
dolunayes goktekizuhre belli olmadi mi erkek gibi Oranlara bakalim Esinle rogum tarihin Son adet tarihi İlk beta rakami yaz
dolunayes Cceylann01 bilgileri yaziyosun ben hesapliyorum Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami