benhande Merhaba arkadaşlar, takipte olduğum hastane dışında nst yaptırıp sonucu doktora götürsem kabul eder mi sizce? Gittiğim özel hastane nst için 950 tl istiyor. Ben de dışarda yaptırıp doktora götürmeyi düşündüm.
SenaBilgin benhande eğer doktorundan kabul ediyorsa devlet hastanesinde yaptırıp sonucu doktoruna götürebilirsin
Aecer benhande yok artık hiç normal bir fiyat değil o. Pazartesi yaptırdım daha Medicana hastanesinde 155 tl. Yani yanlış anlamamışsınızdır ama muayene ücretiyle birlikte söylemiş olabilirler mi? Çok çok fazla bi fiyat çünkü hiç duymadım
benhande Maalesef öyle değil. Acıbadem hastanesi bu söylediğim. Sigorta indirimli fiyatı bi de bu. Muayene ücreti ise indirimli 1850 tl. Ek olarak istediler
Fderboz Valla ben şok özelde 6 hafta önce ilk ntsye girdiğimde 60 ya da 80 TL gibi bir ücret ödedim sonrakilere ise hiç ödemedim.
mylifeAslan Ben bugün acil olarak gittim muyane ücretim 450 TL diye nst de ilk kez girdim fakat ücretli değilmiş ama muyane dışı 50₺ miş Adana istiklal tıp
Golirem benhande şka mı ben iki kez girdim 60 tl sadece kesinlikte yaptırmayın yazık günah özel hastane benim de
Smlaa benhande benim gittiğim hastanede nst ya ayrıca ücret almıyorlar 35 haftadan sonrasını yani son ayda olanları almıyorlarmış ben bildim
benhande Sigortam doğumu karşılayacak diye acıbademe bulaştım ve maşallah tüm ödemelerle astarı yüzünü geçti
benhande Hayır yanlış anlamadım,3 kere sordum, muayene ücreti indirimli 1850 tl nst ayrıca ek olarak 950 tl.