-Minikalbim-1 Daisy0000 bizde 3 hafta önce aldık sizinkine çok benziyor ama 23 binede o yüzden sormuştum ☺️ iyi günlerde kullanın 🤲🏻
Razee nur__a ay bunu nerden aldınız bende bu modelden istiyorum bebişin doğmasına daha var diye araştırmadım
nur__a Razee Birçok mağazada var bu model araştırırsanız mutlaka karşınıza çıkacaktır. Ben doddobebekgenc instagram sayfasının mağazasından aldım. Tamamı mdf değil ve yatak da fiyata dahil bilginiz olsun :)
nur__a Busra2301 doddobebekgenc instagram sayfasının mağazasından aldım. Birçok mağazada aynı model var ben birkaç yere baktım en uygun burasıydı.
Emili-14 Humakus345cnm ben aldım canım çok memnunum ve baya mdf geldi kaliteli fotoğraf atamadım bir türlü ama trendyol Baby Darling sayfasından almıştım
Humakus345cnm Emili-14 kurulumu size mi aitti peki benimde beğendiğim modeller var ama cesaret edemiyorum bir türlü kötü çıkarsa diye
Betbetbebek Ben ikeadan aldım ama zamlar geldi şimdi arttı herşey daha da çok memnunum şimdiden evimin çoğu şeyi ikiadan zaten bi sorun yaşamadım
Pamuk Betbetbebek Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Daisy0000 Ustunneliff Ben mağazadan almıştım,Google‘a Pierre Cardin bebek ve çocuk mobilya diye aratıp bi bakın isterseniz