Haticelisa ay canim söylemesi ne kadar güzel insanların elinde 15 12 13 bin TL zor yani heleki bu devirde çok riskli Bi gebeliğim var başından belli başlarda kanama 18 haftada serkalaj rahim.agzina dikiş şimdide 33 haftaligim bebeğim 30 ile uyumlu kilosu ölçümleri felan ve üstelik suyunda da azalma var bebege yetecek kadar varmış ama insan korkuyo yani 16 haftaya kadar devlete gittim 16 haftadan 24 haftaya kadar özele ondan sonra şimdi hep devlete gidiyorum Rabbım kimseyi çaresiz bırakmasın rabbim derdi olana deva hasta olana şifa borcu olanlarada borçlarına ödemelerinde yardımcı olsun bende isterim misler gibi kontrol edilmeyi ilgiyi hoşgörüyü ama olmayınca olmuyo inan yeri geliyo yani eşim calisiyo aylıktan 5 kuruş kalmıyor çok değişti devir keşke böyle olmasa iyiydi ama maalesef şimdide 3 günde Bi kontrole gitmem gerekiyor misal 3 güne bi agirnasta oturuyorum agirnastan sehir hastanesi 2 saatlik yol ne araba var ne bisey ve her 3 güne bir otobüs bileti tranvay vermek zorundayız uzun oldu kusura bakma