Yenibirannee Branneguncesi 26+4 de gittim en son 950 gram 35 cm. Kilosu 1 hafta geriden geliyor dedi doktorum 🤷🏼♀️
Branneguncesi Aysee1123 ay maşallah 🌸😍benşm de 967 gr ama boyuna nerden bakmam gerek sanki doktor 35 cm dedi
Branneguncesi Yenibirannee pekmez tahin tüketebilirsinşz onlar bebeğe kilo aldırıyor ama 1 hafta çok korkulacak bir fark degil bence
Yenibirannee Branneguncesi benim ilk bebeğimde o sekildeydi genetik sanirim. Son ayda yakaladı kilosunu 3500 kilo doğdu. Doktorumda son ayda aliyor genellikle senin bebis dedi 🤭
Branneguncesi Yenibirannee öyle bşr durum varsa normal o zaman ama zaten çok fark yok hemen kapanır o fark sağlıkla kucağımıza alalım da bebeciklerimizi 😍
Papatyam17 Branneguncesi biz de en son 24+4 de gitmiştik 810 gramdı 26+2 olduk haftaya kontrolümüz var yani 27.haftada bakalım kaç gram olmuş bizimki
Busraa_44 Papatyam17 aynıyız senle kız 26+2 bugün gittik biz 840gr olmuş cokmu küçük sence moralim bozuldu
SevvaallEr Benım aralık başı gösteriyor, çoğu şeyinş aldım kıyafet bez beşik nevresimleri bile hazır bebek arabası vs bu hafta aldım hatta malum zamlar hiç belli olmuyor🥲 ekim kasıma doğru inşallah yıkama ütüleme kalır bitek🫠
Branneguncesi Busraa_44 canım pekmez tahin tüket bol bol zaten çocuklar son haftalarda daha hızlı gelişiyor
Papatyam17 Busraa_44 kuzum hemen kötü düşünme bizim oğlan 1 hafta kadar önden gidiyordu o yüzden öyledir seninki de kötü değil 💙