Ygt2121 Yorgn 7 Ağustos a gün verdi doktor.39. hafta oluyor o zaman. Görüyor um herkes 38. Hafta da sezeryan oluyor çevremde de hep böyle bi ben 39 herhalde 😅
Feriha07 Yorgn Benim de etlik şehir hastanesinde 8 ağustos olarak görünüyor doğumum😊 38+5 im. Fakat henüz bi şey yok bende, sezaryen de demedi doktor. Normal olabilirmiş. Bekliyorum bakalım 😊
Yorgn Hazalesma benm refakatçi olayı eşim olabilr mi 2 yasında oğlum da var her iki tarafın annesi de yaşlı ve hasta kuzenim gelecekti o da kayınbabası ağır hasta yani napcagimi şaşırdım son gunlerde
Hazalesma Yorgn aslında çok iyi olur benimde eşim kalmak ostiyo ama izin verirlerse benim içinde iyi olur
Elifkskl Yorgn tek kişilik odalarda kalınca eşlere izin veriliyordu bilkent şehir hastanesinde etlikte verir bence durumunu anlat canım
Ygt2121 Yorgn Rabbim yardımcın olsun inşallah. Ne zaman yatış, şu an pek hâkim olmadım kusura bakma. Bi sıkıntı mı var erken mi oldu.
Yorgn Ygt2121 doğdu cnm gaz çıkaramadım ağrı kesici hap etki etmiyo bebiş de emme durumu biraz sıkıntılı yine de şükür diyorum
Ygt2121 Yorgn iyi çok şükür iyisiniz. Her şey zamanla düzelir stres yapma. Tekrardan çok geçmiş olsun.