Gamze9_ Bir sorum olacak size sma gold mu hip mama mı hangisi daha az gaz yapar bilen kullanan yada çevresinde duyan var mı
nuzunismail Gamze9_ Orası bebeğinizle alakalı biraz da kullanmadan bilemiyorsunuz. Biz ilk hip kullandık kabız yaptı sonra aptamil aldık aşırı gaz yaptı en son sma kullandık o iyi geldi bebeğe.
Fulya1993 Gamze9_ ben ilk hipp kullanmıştım felaket kabız oldu Bebelac Gold önermişti doktorumuz sindirimi en kolay mama demişti onu kullandik kilo alimi vs hep iyiydi gaz kabızlık yapmadı gatta reflumuze bile bu mama geçmesine yardımcı oldu
Defne_momm Gamze9_ biz hep hipp kullandık ne kabızlık ne gaz sorunu oldu memnun kaldım devam da ediyoruz. Bebeğin anatomisi ile alakalı birazda bazı bebekler de de tam tersi oluyor maalesef.
Gamze9_ nuzunismail Şuan Aptamil kullanıyorum rezalet kabız da oldu aşırı gazı da var doktora sordum doktor sa Sma gold al dedi hipin içeriği temiz diye kararsız kaldım
nuzunismail Gamze9_ sma benim de memnun kaldığım bir marka, hatta sma gece maması kullanıyordum geceleri uykusu güzeldi
Gamze9_ Fulya1993 Onu da denerim olmadı her bebek bir olmuyor işte bana yarayan size size yarayan bana yaramıyor denemediği gaz damlası kalmadı inanın
Gamze9_ Fulya1993 Relaktaz aldım ama doktor kullandırmadı en son çare kullanalım dedi o yüzden onu kullanmıyoruz maflor nurse harvey ikisini bir kullanıyorum ama çokta işe yaramadı
Ayser42 Sma comfort al çok güzel gaz çıkartıyor gaz yapmıyor da öyle çevremde herkes kullanıyor memnun
Gamze9_ Ayser42 Şuan Sma alıyorum birde onu alayım olmadı her yerde de bulunmuyor bu mamalar optıpro olsa var goldunu hiç bulamadım
Fulya1993 Gamze9_ bende en son çare kullandım ama o işe yaradı birde süt tolere ediyor bizim onu kullaninnca şıp diye kesildi
Gamze9_ Defne_momm Kesinlikle öyle her bebek bir olmuyor işte bende hip düşündüm araştırdığıma göre içeriği en temiz mamaydı ama doktor da Sma önerince onu denedim
Gamze9_ Fulya1993 Bağırsak emzinlerine bir şey yapıyormuş öyle söylemişti bana doktorum o yüzden en son çare kullanalım dedi