Zanaaa minikinsantanesi 16 haftalık hamileyim öncesinde de hamile kaldıktan sonra da her gün duş almadan uyumam yaz kış çok şükür sorun da olmadı böyle küçük şeylere takılıp canınızı sıkmayın ev yapımı limona vişne suyu içiyorum ben
Melekg Duyduğunuz en saçma post nedir postuna artık seninde sorun dahil oldu tebrikler 😆😬 ne olabilir yıkanmayla
minikinsantanesi Melekg teşekkür ederim beni anlamanız için iki kere evladınızı kaybedip kürtaj masasına yatmak zorunda kalmanız gerekir dilerim rabbim hiçbir kadına hiçbir anneye yaşatmasın yoksa bu saçma şey kimsenin aklına gelemez
ikbalk minikinsantanesi günde 3-4 kez o suyun altına giriyorum heralde 😂 hatta tabura koydum bazen oturup kendime gelmeye çalışıyorum soğuk suyla, sudan zarar gelmez korkma:) ama asitli içecek, hazır meyvesuyu falan tüketme onlardan kork😁
Minigiim-vebenn52 aslanprenses_ duşta küvet jakuzi vb. uzun durmakta etkilemiyor değil mi uzun dediğim yarım saat
aslanprenses_ Minigiim-vebenn52 boyun fıtığım var. Doktoruma söylediğimde ilk söylediği şey sırt üstü yüz ilaç kullanmak yok dedi. Şükürler olsun yüzmek çok iyi geldi 🤲🏼 öyle hunharca da yüzmüyorum. Ama jakuzi gibi sıcak su yararlı değil diye biliyorum ben de.
Minigiim-vebenn52 aslanprenses_ ılık yapıyorum suyu suan jakuzi bende kullanmıyorum ama küvet suyumu ılık yapıyorum birşey olmaz sanırım haftada bir kez
Denizinci minikinsantanesi ben günde 3 defa alıyorum . Diğer türlü mümkün değil rahat edemiyorum. Ayrıca su rahatlatır bedeninizi bu da bebeğinize iyi gelir. Bir de içecek olarak Sade soda ve su her zaman favorim 😌
runkli0606 minikinsantanesi ben 35 haftadayım başından beri hergün giriyorum duşa havalar ısındı ısınalıda günde 3 kere girdiğim oluyor
Ebebe minikinsantanesi ben bazen günde iki kez alıyorum. Maden suyu içebilirsiniz. Ben içine buz da atıyorum iyice soğuk olsun diye. Kendinizi çok kasmayın. Soğuk kahve de içiyorum. Dışardan hibiscus de alıyorum içecek olarak. 28 haftaligim şuan çok şükür iyiyiz sabah doktordan geldim 💓
Esmer-96 minikinsantanesi doktora kulak asın sadece onu dinleyin. Onu bunu dinlemeyin. Duş almak hamilelerin en doğal hakkı hele yazın sıcağında. Ben her gün alıyorum saçımı yıkamasamda serinlemem lazım. Gece öylesine yıkanıp uyuyunca daha güzel uyuyor insan. 13. 6 hafta 💖💕
minikinsantanesi Dygu1122 maalesef normal gebelik değil biraz riskli o yüzden sordum bana fikir olur diye
Dygu1122 minikinsantanesi canım ilk zamanlar bende öyleydim doktorum 5 dk ve ılık suyla duş alabilirsin dedi uzun süre kalmaman gerekiyor. Yinede doktorunuza danışın
Tugba_A_d minikinsantanesi herhangi bir düşük riskin ve benzeri sorun varsa 2 3 güne alabilirsin ama hiçbir sorun yoksa sudan çıkma bu sıcakta çok bunaltıcı sıcak😅