guzelanne01_ Kızımda ver demişti ebe şuan 12 yıl geçti üzerinden oğlum 1 aylık verimmi vermiyimmi sormayı unuttum
Cinarsaitinannesi guzelanne01_ şurup aşının etkisini kesiyor diye biliyorum hem belki sonrasinda atesi falan olmaz boşuna vermis olursunuz
sselinn guzelanne01_ dün Instagram da fenomen bir doktorda gördüm. Öncesinde kesinlikle vermeyin diyor. Sonrasında Ateş 38′i geçerse verin diyor. Çünkü Ateş vücudun savunma mekanizması az düzeyde olmasının zararı yokmuş
Mustafayigitvebeytugannesi guzelanne01_ canım şurup aşının etkisini azaltiyormus diye biliyorum ama ben veriyodum çay kaşığı ucuyla 😍 ama genelde 1 aylık aşısı bir sıkıntı yapmıyor 1 tane olduğu için. Ama 2 aylık aşısı unutmadiysam 3 taneydi o biraz huzursuzluk uykusuzluk yapıyor
MeltemEA 1 ay aşısı sadce hepatit b ,oda hastanede ilk dozunu vuruyorlar ateş yapmıyor,bu ikinci dozu. 2 aylık aşılarında verem var onda ateş olabiliyor ama yinede gitmeden önce ateş düşürücü vermek değilde ateşi 38 üzerine çıkarsa vermek öneriliyor.
guzelanne01_ MeltemEA tamam çok teşekkür ederim kızımı doğurdum zaman verdiriyorlardı canım 12 yıl önce tabi şimdi sanırsam istemiyorlar vermemizi
sselinn guzelanne01_ rica ederim. 1. Ay aşısı ateş yapmıyor zaten. 2. Ay verem aşısı huzursuzluk ve ateş yapıyor. Ama genel olarak 38 i görmüyor. Takip etmek lazım gün içinde
guzelanne01_ sselinn kızımda hiç biri yapmadı ama erkek çoçuğu çok farklıymış herşey bekleniyor resmen🫣🫣Korktuğum içinde versem mi acaba dedim ama artık verdirmiyorlar anladığım
2prenses_masal-oyku guzelanne01_ bize aşıdan hemen sonra eve gidince bi ateş düşürücü ver diyolardı ama çok şükür hiç ihtiyaç olmadı yan etkisi olmadı aşının