Gecemboncugumm Merhaba kızlar dün tahlil verdim açken, şekerim 57 çıkmış. Bir sorun teşkil ediyor mu böyle olan var mi?
269522 Gecemboncugumm benimde öyle canım doktor bir hafta takip edelim şekerini dedi sabahları ölçtüğümde o civarlar da çıkıyor eğer yemek yemeyi geciktirirsem de elim ayağım titriyor😂 bir sorun olacağını sanmam ama
Pamuk Gecemboncugumm Çok ciddi değildir diye düşünüyorum.Bazen terleme halsizlik bas dönmesi vs oluyormu?
Gecemboncugumm Pamuk açlığı geciktirince el de titreme ve yorgunluk olurdu kendimi bildim bileli hamilelikte de çok geciktirirsem oluyor
Aslan_84 Yüksek olması daha tehlikeli ama böyle düşük çıkan durumlarda, şekerinizi yükseltecek bir bardak Meyve suyu içebilirsiniz
rabiatkncee Pamuk benimde öyle normalde hiç sık acıkmam ama bu bebekte dayanamıyorum açlığa elim titremeye başlıyor başım dönüyor öglen yiyorum mesala 3 4 gibi bi daha acıkıyorum 🥰😅 benimde 65 çıkmıs en son
Minikannesi00 Gecemboncugumm ilk gebeliğimde 56 ıydı benimde. Doktor hiç sorun etmedi canım, problemde çıkmadı zaten