Ebrutlny Arkadaşlar hamilelikte herhangi bir krem sürmek bebişe zarar verir diyorlar benim de ellerim çok çatladı sürmeye korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Cismmpoyraz48 Ebrutlny Ellere sürulünce ne zararı olablirki bende dışarı cikarken kullanıyorum nemlendirici
Minikpanda Ebrutlny bahsedilen krem mantar kremidir yada eczaneden verilen tedavi amacli olan kremler canim nemlendirici vazalindir Zararli degil
Ebrutlny Cismmpoyraz48 o kadar çok yorum yapan oluyoki yok efendim makyaj yapma oje sürme krem kullanma vs vs ilk hamileliğin bu sebebten de bişe olsunkesinlikle istemiyorum o yüzden canım endişe oluyo birazcık
Oz_se Cismmpoyraz48 35. Haftadayiz suyum azalmis malesef gelisimi durdu diyebilirim 2.700 gr da kaldik
Ebrutlny Mhtpgnby bilmiyorum ki canım çok söyleyen oluyo muayenemede var daha o yüzden size sormak istedim.
Cismmpoyraz48 Ebrutlny Yok cnm ya o kadar ince düşünme bi zararı olmaz kimseye kulak asma doktorunada sorablirsin el üstüne sürülen nemlendiricinin zarari varmi die
Mhtpgnby Ebrutlny İlaç niteliğinde ki kremler icin gecerlidir canim o ya .. mesela benim sırtım agriyordu hamile degilken doktor gebelik yok dimi diye sordu kremi oyle verdi ..
2019annesi Kortizonlu krem merhem kullanımı yasak. Vazalin ve nemlendiricinin bi sakıncası yok diye biliyrm
Ebrutlny 2019annesi çok teşekkür ederim canım bende bi kaç yere baktım sorum yok yazıyodu ama kaynanalık yapan maşaallah çok var
Ebrutlny Çok pinpirikli bi insan değilim aslında ama bu konuda baskı oldu üzerimde o yüzden merak ettim bende