Rtoker Merhaba arkadaşlar. Bugün hastaneden hamile olduğumu öğrendim. Ama beta hcg değerim 22,9. 4 hafta 2 günlük görünüyorum. Bu değer çok mu düşük. Arkadaşım çok düşük değerin düşebilir dedi. Bilen varsa yardımcı olurmusunuz?
Deletedmom2224 Rtoker değer düşük fakat önemli olan iki katı artması geç döllenme olmuş olabilir benim de 4 haftalıkken 79 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarlayın inşallah yükselir 😊
Semisko Rtoker düşük yüksek o önemli değil sonuçta gebesin önemli olan 2 günde 2 kat artması. Bende adetime 4 gün kala test yaptım 32.3 çıktı. Adete 1 gün kala 203 oldu. Bugün adet günüm. Adet olmadım çok şükür yarın yine test yapılacak
Deryaerez1616 Rtoker arkadaşlarına bakma sen onlar ınan bazen ıyılıgı degıl kıskançlıktan her şeyi soyluolar bende arkadaşıma hamıle oldugumu demıstım bana ölecek demıstı salaklar işte
Deletedmom2224 Semisko sizi bir çok postta gördüm 3 kimyasalın arkasına sanırım yine gebesiniz 2 yıl tedavi gören biri olarak o kadar çok sevindim ki inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olur 😍
Ght Ahh canım benimmm öyle iyi anlıyorum ki ne desek boş sen kuruntu yapıp duracaksın.Ben adetime 3 gün kala yaptırmıştım 11 çıkmıştı doktoruma yolladım çok minik bir yükselme tekrarlayalım 2 gün sonra demişti laboratuvardaki kız da çok umutlu konuşmamıştı.O süreçte elimde sürekli telefon yok kimyasal gebelik mi yok başka şey mi geçmek bilmedi zaman.2 gün sonra yaptırdım 28di yine çok umutlu değildi 4 gün sonra 300 oldu ondan 2 gün sonra 2000 oldu ve 2 gün sonra da karından keseyi gördük.Korkma allaha bolca dua et.Önemli olan yükselmesiymiş bana diyorlardı nasıl yükselcek diyordum bir haftada hızlıca yükseldi şükür.Kafana takma hayırla sonuçlansın inşallah
Ght Semisko haklısınız tabi ben hiç yaşamadığım halde netten araştırarak kimyasal mı acaba diye takmıştım kafayı beyin olumsuz düşünüyor direk.Güzel düşünelim güzel olsun inşallah😊
Rtoker Ya hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Uykularım kaçtı çok korktum hamile olduğumu duyduğuma bile sevinememiştim hepinizden Allah razı olsun.
Deletedmom2224 Semisko bende şuan gebeyim çok şükür 😍 bende pko olduğu için ovulasyon hep çift çıkıyordu biraz da tabi tam bilmemekten 😁 sonra ilaçla kaldım çok şükür inşallah sizde sağ sağlim alırsınız kucağınıza 😍