yarencaliskan Esrayavuz21 malesef hamileliğin en kötü yanı belkide bu bulantılar ilk gebeliğindede çok cektim 2. Gebeliğimdede çok çekiyorum prilam içsende faydası çok yok karnını kesinlikle aç bırakma hep atıştır
NewMom__ Esrayavuz21 Merhaba prilam sadece gebelikte mide bulantısı için kullanılan ve buna uygun üretilen bir ilaç. Zofer ise gebelik için özel olmayan normal mide bulantını önleyen bir ilaç. Yani tabiki gebelik için üretilen ilacı kullanmanızı öneririm ama Prilam etki etmiyorsa Zofer kullanmanızda da sakınca yok. 🌸
Nhlhmz11 Esrayavuz21 benim aşırı kötüydü ve doğuma kadar devam etti. Doğumdan birgün önce bile prilam içtim . Çok çok kötü olduğu zaman sabah iki akşam iki içtim. Az olduğu zaman sadece akşamları içtim .
__mom1 Canım sabah uyanında 2 tane gece yatmadan 2 tane prilam iç mutlaka. Ve yağlı baharatlı şeylerden uzak dur. Ben çok uzun süre çubuk kraker,ayran,makarna,simit,peynirle yaşadım sadece bunları yiyebildim
Seastar88 Doktora şikayetınızı iyi anlatın ne zaman oluyor,ne tetıklıyor ona göre ilacı verıyor.Benım için buzdolabının içi çürümüş et kokuyordu.Daire kapısını acınca en ufak yemek kokusu gelse öğürme baslıyordu asırı zor gecti o donemler😔Hatta prilamı içip 1 dk sonrası kustugumu da bılıyorum.Biraz sabır gerekıyor bu bir gercek
Esrayavuz21 O kadar zor geçiyor ki hiçbirşey etki etmiyor herşeyden tiksiniyorum umarım bu günler geçer teşekkür ediyorum güzel anneler tecrübelerinizi paylaştığınız için ♥️
Dynbfofrt Esrayavuz21 prilam muhteşem kesiyor ben diğer gebeliğimde kusmaktan kalkamıyordum baya geçtikten sınra prilama başlamıştm bu gebeliğimde hemen başladım çok nadir yokluyor ama sadece bulantı kusma prilamxan önce bir kefe oldu ilacı almaua başlayınca hiç kusmadm