Fatmarana 16eda16 her ikiside diyeyim normalde böyle elin hafifcik çarpsa onkadar ağrımaz ama o an hafif değmesi bile ağrıtıyor
Eylemsenet 16eda16 benim iştahım çok açılmıştı be yumurtalıklarımda haraketlilik hissediyordum adetim de gecikince👼🏻🥰
Eylemsenet 16eda16 haraketlilik derken bebeğin haraketi değil herhalde ordaki yerleşmeyi Hissediyorsunuz onu demek istiyorum
Anneolmakistiyorum_ 16eda16 yumurtlamadan bir gün sonra başlayan göğüs hassasiyetim ve bir hafta sabah akşam baş ağrısı olmuştu dün test yaptım 3 günüm vardı pozitif kan verdim 17.5 🥺hamileyim sonunda 3 yıl hasret dua eder misiniz sağlıklı olsun
baybarsmom 16eda16 bel ağrısı ve gogus agrısı hepsi adet belirtisi olarakta görülüyor diye test yapmamıstım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim sonra anneler ille de test yap dedi. Adetimde son 2 aydır duzensiz oluyordu on gün on bes gün geç oluyordum
mombarbie_ 16eda16 aralarındaki farkı ayırt edebilirsin aslında Bi anda gelen Bi his biraz dakika içinde gidiyor
16eda16 Eylemsenet anladım evet değişik daha önce pek duymadığım bi belirti olarak öyle söyledim bende diğer arkadaşlar genellikle kadik ağrısı ve göğüs hassasiyeti hissetmiş ya o yüzden dedim anladım yani onu 🥰😊
trkgzmakgzl 16eda16 bende yumurtalar günümdeyim 2 gündür deniyoruz ve sanki benimki de regl ağrısı gibi kasıklarımda ağrım var ve belim tutmuyor gibi oluyor inşallah psikolojik değildir
Miracleee 16eda16 sadece gogus uclarimin acısından suphelenip test yapmıştım adete 8 gün vardı öğrendim. Erken dollenme olmuş benimde adetten hemen sonra
merveanne_ Eylemsenet Miracleee kzlar gogus agrisi dediginiz tam nasl bi his oluyo benim boyle sertlik yok hani elin deyince acir ya ,ustune yatamazsin yada, o genelde olurdu ama bgun aksam boyle icten ice sanki arada bi sanci ,batma giriyomus gibi bi his var
16eda16 Eylemsenet yaa düşük yapmıştım ama zorlu günler ne yaşadım unuttum inanın ki pek birşey yaşamadan kaybettiğim için bilmiyorum gögüs normalde de hemen acıyan bir yer zaten bakalım yinede inanın olsun da diyorum acısın her yerim :(
Miracleee merveanne_ canım benim sadece en uç minik kısım çok acıyordu. Sutyeni nasıl çıkaracağımı bilemedim Bi gün. Tişört bile acitiyordu giyip çıkartırken değdiğinde. Bide hafif Bi kenarındaki koyu halkada renk değişimi ve genişleme var gibiydi. Ama bu çok fark edilecek bisey olmayabilir.
Slnspt Aşırı derecede göğüs ağrısı ve sertlik oluştu regliye 6 gün var kolum bile değsin istemiyorum umarım güzel haber alırım 😅