merveanne_ kilo problemim hep vardı. :( kpss dönemi 74lere kadar çıkmıştım. Aylarca adet olmuyordum. Olunca da kesintisiz 3 4 Ay sürüyordu. Hep pcos diyorlardı. Evlenince doktorumun da önerisiyle doğum kontrol hapina başladım. Çünkü eşime bu aylarca adet durumunu nasıl anlatabilirim bilmiyordum 😰 çocuk da dusunmedigimiz için korundum 7 Ay. Depremden dolayi eve giremeyince bırakmak zorunda kaldım. Hemen adet gördüm hapı bıraktığım için.. 8 şubat adet tarihim. Tabii sonra yine adet olamadım. Hem hapı hem korunmayı bıraktık, açıkçası nasıl olsa olmaz bebek diye düşündüm. Ramazan dönemi güzel bir diyete başladım. Tabii her gün 10.000 adım. İnanılmaz faydasını gördüm. 21 martta hala adet olmayınca beta verdim. Negatif çıktı. Kadın doğuma gittim duphaston isimli adet söktürücü verdi. Bitirdim 16 Nisan’a kadar adet hala olamadım. 2 Aydan fazla geçmişti son adetin üzerinden. Bir kez lekelendim oruç tutmadım hatta o gün regl oldum diye devamı olmadı. Ama surekli adet sancısı yaşadım. 16 nisanda ilk kez evde test yaptım ve çift çizgi gördüm şok oldum adet olmayı bekliyordum çünkü. Beta verdiğimde 156 çıktı daha çok yeniydi anlayacağınız. Şu an 17. Haftadayim. Ramazanda hamile kaldım ve Ramazan boyunca tatli, paketli gıda, cips hiç tuketmedim. Her öğünümü diyetisyenime fotograflayip yolluyordum. Tabii bir de her gun yürüyüş. Sorunuz olursa her zaman yardımcı olmak isterim.